2 alsidige maskiner ‒ en Kubota minilæsser og en Iseki traktor

18. november 2022

Er du på udkig efter mindre maskiner, der kan en hel del, er JMJ Brørup et godt sted at starte. En Kubota minilæsser er populær med gaffel eller skovl på, og en Iseki traktor klarer alt fra græsslåning til fejning. Hvis du ikke har meget plads, er fordelen ved begge, at de er små og kan vende på en tallerken. Du kan både vælge en Kubota minilæsser og en Iseki traktor med kabine, som er tilpasset de danske vejrguders luner. Ring til virksomheden, eller besøg deres hjemmeside, og få hjælp til det hårde arbejde.

Slip for det hårde arbejde nu med en Kubota minilæsser

Med en gaffel kan en Kubota minilæsser transportere mange ting på byggepladser, gårde, lagre og andre steder. Den er derfor nyttig i mange brancher, for du slipper for mange tunge løft. Du får den også med skovl, så den kan udføre graveopgaver. Det går noget hurtigere end, hvis du selv skal have fat i en skovl. Gå ind på jmj.dk, og find de små modeller, der vender på en tallerken og kommer rundt, hvor pladsen er trang.

Her i Danmark skal du have en arbejdsplads, som kan tåle alt vejr og vind, så derfor anbefales det, at du vælger en Kubota minilæsser med god kabine. I kabinen er du ikke kun beskyttet mod regn og rusk. Der er også ventilationen, så du kan blive kølet af på varme sommerdage. I Kubota minilæsser deluxe-modellen er der radio og højttalere. Det betyder meget, at du, i stedet for at høre på rumlen, kan lytte til musik.

En holdbar og fleksibel Iseki traktor fra JMJ Brørup er tilpasset dine behov som chauffør

Med en Iseki traktor får du gode arbejdsforhold året rundt, hvis du vælger en kabine, som er tilpasset de nordiske forhold. Vælg også et sæde med god affjedring. Med ny teknologi udfører traktoren mange forskellige opgaver. Iseki traktorer er så fleksible, at du kan få én til rotorklipper, sneskovl og fejemaskine.

Japanerne er ikke gået på kompromis med kvaliteten, og derfor holder en Iseki traktor år efter år. Andre beskriver traktoren som højtydende og brugervenlig. Det japanske firma har designet kabinerne, så de ser godt ud. Når du skal bruge Iseki traktoren i mange timer, er det vigtigt, at den er rar at komme ind i. Og det skal også være rart at sidde i den en hel dag i al slags vejr.

Slip for det hårde arbejde nu, og bestil en Kubota minilæsser eller en Iseki traktor på www.jmj.dk, så du slipper for besværet. Husk også at bestille det tilbehør, du skal bruge, om det skal være en gaffel, skovl, rotorklipper eller fejemaskine.