Lækre recovery boots giver ekstra til træningen

Vil du gerne give dig selv en optimal restitution mellem træninger? Der er mange måder at restituere på, men måske du ikke har helt nok tålmodighed til egentlig bare at slappe af? Det er skønt, når man kan bruge tiden på noget, der både hjælper kroppen godt på vej, samtidig med det føles skønt. Recovery Boots er et koncept, hvor du har en stor, luftfyldt støvle på, der er med til at øge venepumpebevægelser og på den måde dræne væske fra dine ben.

Det kan være et godt supplement til den almindelige restitution, og det vil formentlig føles som en skøn massage for dig, mens du sidder der. Der er flere luftkamre, der er placeret langs benet, både ved fødderne samt helt op omkring lårene, hvor de store vener ligger. Det kan også fungere som lymfedrænage, hvis du oplever udfordringer med hævede lymfer forskellige steder på kroppen, og i dette tilfælde særligt på benene. Du kan finde recovery boots bedst i test lige her.

Effektiv restitution

Det gode ved recovery boots er blandt andet, at du blot kan sidde hjemme i en lænestol eller i sengen, mens du har støvlerne på. Så kan du sidde med en god film eller med computeren, hvis der er arbejde, der skal på plads – det gør i hvert fald, at du kan udnytte tiden mere effektivt. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt støvlerne passer dig, kan du læse på hjemmesiden, hvad de passer til – men mange af dem har en størrelse, der passer til langt de fleste mennesker.

Mens nogle recovery boots udelukkende arbejder med lufttryk, er der også støvler, der har varme. Det er med til at give et ekstra boost af wellness og virkelig føles som om, at du gør noget godt for dig selv. Hvorfor ikke forkæle dig selv med alt fra recovery boots til ansigtsmasker en dag?