Afslapning og læring går hånd i hånd

Man kan sagtens være produktiv, mens man slapper af. Bare fordi man har besluttet sig for at lægge det hårde arbejde fra sig og tilbringe tid med sig selv, så betyder det ikke, at man ikke kan lære noget nyt imens. Her får du et par eksempler på, hvordan afslapning og læring kan gå hånd i hånd.

På med ansigtsmasken og tag netavisen frem

En god kombination af afslapning og læring er, når du smider en god ansigtsmaske på og sætter dig godt til rette for at læse nyheder i netavisen. Du kan læse i en masse forskellige netaviser. For eksempel kan du læse i odense-netavis.dk.

Man kan nå at læse mange spændende og relevante artikler, mens man plejer ansigtet med en ansigtsmaske. Dermed kan du blive klogere, mens du tager dig af dig selv.

Du kan også gøre det til en aktivitet i sig selv at lave ansigtsmasken. Her kan du også lære om de forskellige ingredienser i ansigtsmasken, og hvad de gør for din hud.

Tag bogen med i det behagelige karbad

Du kan også vælge at tage et dejligt og afslappende karbad. Dog behøver du ikke at gå tomhændet i karbadet. En god og lærerig bog er oplagt at tage med dig, hvis du ønsker at lære om noget nyt, mens du slapper af.

Du kan med fordel vælge en bog, som kan lære dig om noget, som du finder interessant. Det kan være en bog om selvudvikling, en bog om historie eller en bog om kunst. Dermed kombineres læringen med underholdning, hvilket kun kan være et positivt bidrag til dit afslappende karbad.

Sæt yndlingssangene på og lær nye opskrifter

Du kan også vælge at lære nogle nye opskrifter, mens du lytter til dine yndlingssange. På den måde kan du nyde god musik, mens du bliver bedre til at lave mad med de nye opskrifter.