Badeanstalten forhandler body wash helt uden sulfater og traditionel barbersæbe

Hos Badeanstalten kan du få et bredt udvalg af flydende sæber til body wash ‒ helt uden sulfater. Alligevel er det lykkedes dem at producere sæber med et cremet og dejligt blødt skum. Det gælder også for deres barbersæbe, hvor skummet jo er alfa og omega. Din mand eller kæreste skummer den traditionelle barbersæbe op med en barberkost, og skummet bliver cremet og tæt. Endelig er der en luksus ud i velvære, som mænd kan tillade sig. Sæben er med cedertræ, og virksomhedens flydende sæber er fremstillet af forsæbede olier. Find body wash og barbersæbe hos Badeanstalten.

Lækker og velduftende body wash fra Badeanstalten

Du får en ren og blød hud med Badeanstaltens body wash, der er helt uden sulfater, men som alligevel skummer dejligt. Du kan vælge mellem to varianter: Agurk og Mynte, som er en del af en serie, og Gylden høst, som dufter beroligende af lavendel og cedertræ. Begge slags dufter himmelsk, når du vasker dig. De indeholder desuden meget glycerin, som blødgør huden. Med deres body wash får du dermed en traditionel, flydende sæbe, som tilmed er 100 % biologisk nedbrydelig.

Body wash – Agurk og Mynte er baseret på vegetabilske olier som ricinus- og olivenolie. Den dufter friskt og opkvikkende af agurk og mynte. Brug din body wash i dit daglige brusebad, eller lav dig et skumbad.

Body wash ‒ Gylden høst er fremstillet af de samme olier som Badeanstaltens Agurk og Mynte body wash. Duften af lavendel og cedertræ beroliger dig og gør den særdeles egnet til et afslappende karbad. Du kan naturligvis også bruge den under bruseren.

Traditionel barbersæbe – selvforkælelse til mænd

Traditionel barbersæbe er en fast sæbe, som giver et tæt og cremet skum, når det skummes op med en barberkost. Sæben er med cedertræ, som er en typisk duft til barbersæbe. Mange mænd er ikke så gode til at unde sig selv velvære, men en gammeldags barbering med skraber, barberkost af grævlingehår og traditionel barbersæbe er acceptabelt for rigtige mænd. De praler nok ikke med det, men de får en tættere barbering, og deres kinder bliver bløde som en babys. Så er det virkeligt noget ved at få et kindkys.

Han bruger barbersæben ved at vaske ansigtet med varmt vand, skumme sæben op med barberbørsten, massere den ind i skægstubbene, skrabe med hårene og til sidst vaske og duppe ansigtet. Bliv også selv glad, hvis du siger nej tak til en five o’clock shadow. Overrask din mand eller kæreste med en traditionel barbersæbe fra badeanstalten.dk.

Uanset om du er til lækkert skum fra deres body wash, eller din mand skal forkæles med en traditionel barbersæbe, der også har et perfekt skum, så find det på www.badeanstalten.dk.