Beskyt dig selv mod blåt lys med et par blåt lys briller fra billigbrillen.dk

Blåt lys briller – er briller som skåner dine øjne for det skadelige blå lys. Til dagligt bliver vi som mennesker udsat for store mængder af blåt lys fra bl.a. vores smartphones, tablets, computere og TV, hvilket er yderst skadeligt for vores øjne, og med til at forstyrre vores døgn og søvnrytme.

Der er rigtigt mange gode grunde til at bruge blåt lys briller, når du bruger meget tid foran en skærm. Særligt for de personer, der bruger mere end 1-2 timer om dagen foran computeren, fjernsynet eller mobilen. Den gavnlige fordel og effekt ved brugen af blåt lys briller er bl.a. færre spændinger, mindre risiko for hovedpiner, samt øget produktivitet og energi i dagligdagen. Bruger du blåt lys briller om aftenen, vil du hurtigt opleve at du falder langt hurtigere til ro, og får en dybere samt bedre søvn, hvilket naturligvis resulterer i, at du er frisk og veludhvilet til en ny dag.

Blåt lys briller fra BilligBrillen blokerer blå lys og hjælper dig til en markant forbedring af dit søvnmønster og døgnrytme.

Hvordan virker blåt lys briller?

Blåt lys briller virker ved at blokerer det skadelige blå lys, der udsendes fra diverse slags skærme. Skærmbrillens anti blåt lys linse blokerer blå lys og hjælper med at regulere udskillelsen af melatonin i hjernen. Melatonin er det søvnhormon, som hjælper dig til at falde i ro om aftenen og sove godt.

Der er blevet lavet en række studier, der bl.a. konstaterer at blåt lys briller har en positiv effekt og viser at dine øjne skånes for det skadelige blå lys ved brugen af brillerne, som også har en yderst effektiv og gavnlig effekt på din søvn.

Derfor skal du købe blåt lys briller

Har du ikke lyst til at sove bedre om natten, undgå negative effekter fra blå lys og irriterede øjne af mange timer foran skærmen? Så bør du i hvert fald få anskaffet dig et par blåt lys briller. Oplev en markant forbedring af dit søvnmønster og døgnrytme, samtidig med at du får det maksimale ud af din hverdag, helt uden irritation i dine dyrebare øjne.

God service hos BilligBrillen

Et par kvalitets blåt lys briller behøves ikke koste en formue. Derfor har vi hos billigbrillen.dk sørget for at holde udgifterne på et minimum. Danmarks billigste blåt lys briller findes her hos os. Du er altid velkommen til at hoppe ind på vores hjemmeside og kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af blåt lys briller eller lignende – Vi glæder os til at høre fra dig!