Bliv helt klar til at spille Dungeons and Dragons

Dungeons and Dragons er et rollespil med mange år på bagen. Ja, faktisk blev det opfundet for mere end 40 år siden, og i over 40 år har troldmænd, elvere, krigere og tyve hele verden over derfor også gået på eventyr sammen i den store rollespilsverden. Det er altså et ualmindeligt populært rollespil, der er kendt og elsket hele verden over. For at kunne spille Dungeons and Dragons, er der dog nogle ting, du skal have først. Der er nemlig både manualer, spiltilbehør, terninger og meget mere, som du skal bruge, når du spiller Dungeons and Dragons. Er du af netop den grund på udkig efter alle disse ting, så du kan komme godt i gang med at spille? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om Dungeons and Dragons.

Tag på eventyr med både dødelige, guder og udødelige

Der er altså rig mulighed for eventyr i den store Dungeons and Dragons verden, og du kan eksempelvis udforske de mange forskellige brætspil, der alle byder på forskellige fortællinger. Er du blandt andet allerede en garvet Dungeons and Dragons spiller, kan du med stor fordel overveje, om ikke du bør prøve Dungeons and Dragons 5th Edition – Mythic Odysseys of Theros. Dette er nemlig et eventyr, hvor verdens mest populære rollespil møder verdens mest populære kortspil i en kampagne bog med beskrivelser af Magic The Gathering Theros verden, så du kan bruge den til at spille Dungeons and Dragons. Vælger du dette eventyr, kan du helt selv vælge en overnaturlig gave, som ligeledes er med til at bestemme, hvilken retning din skæbne ledes i. Derudover kan du skabe din helt egen fortælling, ved at vælge en af Theros’ femten guder. Kort sagt, kommer du altså på et eventyr med prøvelser i både de dødeliges, gudernes og de dødes verden.

Til nybegynderen

Er du dog helt ny indenfor Dungeons and Dragons, så findes der altså også nogle eventyr til dig. Du kan med stor fordel starte med at anskaffe én af de mange startersets. Disse indeholder nemlig alt, hvad du skal bruge, for at komme godt i gang med at spille. Du får altså alt det nødvendige udstyr, alle de vigtigste regler samt de mest populære monstre og figurer.