Derfor skal du overveje et motivationskursus

Et motivationskursus er en god mulighed for at låse op for slumrende potentiale, der bare har brug for den rette gnist til at blive sat fri! Med John Harmsen er der både mulighed for kurser og foredrag, der vil fylde alle deltagerne med positivitet, optimisme og gåpåmod!

Læs med her for at blive klogere på, hvordan et motivationskursus fungerer, og hvordan det kan gavne dig, dine medarbejdere eller dine associerede.

Hvem kan have gavn af et motivationskursus?

Alle kan få gavn af et motivationskursus! Uanset om det er på en arbejdsplads, i et fritidscenter, i en forening eller noget helt fjerde, har vi alle indimellem brug for noget motivation.

Et motivationskursus er en god måde at engagere folk, ikke kun med det, det givne arrangement handler om, men i deres privatliv. Motivation påvirker alle dele af livet, lige fra arbejde til hobbyer og relationer. Med et kursus i motivation kan du derfor blive både gladere og mere livsbekræftet, og verden vil blive anskuet på en helt ny måde!

Det er naturligvis ikke en kur til alt, og ikke alle vil få samme resultat. Men et skud positivitet og et motivationsboost kan vi altid bruge, og selv, hvis det kan hjælpe bare en håndfuld blandt publikum, er det det hele værd. Så undersøg en motivationskursus hos JohnHarmsen nærmere.

Sådan bestiller du et motivationsforedrag

Man kan ikke lære alt ved at lytte, men idéen med et foredrag om motivation eller et motivationskursus er, at det skal plante de første frø eller få dem, der allerede ligger i underbevidstheden, til at spire. Til en vis grad er vi vores egen lykkes smed, men det kan være nødvendigt med lidt hjælp til at komme i gang. Her hjælper John Harmsen!

Skal motivationen rykke ind hos dig? Et foredrag om motivation med John Harmsen er med til at skabe en gladere arbejdsplads, og du kan tage kontakt på mail eller telefon for at høre mere og lære om mulighederne for booking.

På John Harmsens hjemmeside finder du desuden også blog, podcast, en onlineshop og mere, der kan give dig dine egne værktøjer til at blive mere motiveret og få en gladere hverdag. Et afbræk fra arbejdet er allerede en dejlig forandring i arbejdslivet, og med et foredrag eller et motivationskursus bliver det muligt at øge optimismen på arbejdspladsen.

Tag kontakt i dag og begynd rejsen mod gladere medarbejdere, mere engagerede klubmedlemmer, eller et mere velfungerende og positivt privatliv.