Derfor skal du stryge hjemmedesignede mærker i dit barns tøj

Der er ingen tvivl om, at det rigtig hurtigt løber op, når du skal købe børnetøj. Det bliver nemlig lynhurtigt for småt. Men derudover bliver det også rigtig nemt væk i skolen eller i børnehaven.

Det problem kan du dog løse ved hjælp af hjemmedesignede strygemærker.

Gør dit barns tøj letgenkendeligt

Strygemærker er nogle, du kan stryge direkte i dit barns tøj. På den måde kan du gøre tøjet letgenkendeligt, så der ikke er nogen, der er i tvivl om, hvis det er.

Det er f.eks. en fordel, hvis dit barn er i en institution, hvor der nogle gange vaskes tøj. Så har pædagogerne altid nemt ved at fordele tøjet igen bagefter.

Det er blot vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du stryger mærkerne korrekt på, så du ikke risikerer, at de falder af. Det er ikke svært at stryge mærkerne på, men det handler om at finde en god temperatur, hvor mærkerne får nok varme, men hvor tøjet ikke får for meget varme.

Find strygemærker her.

Få glemt tøj tilbage

I en børnehave eller skole er det ikke til at vide, hvis der er hvis, så snart der er noget tøj, der ender i en blandet bunke. Derfor er rigtig smart med strygemærker i nakken med navn på. På den måde kan både forældre og pædagoger finde ud af, hvad der hører til hvem.

Det kan ovenikøbet være, at dit barn selv kan finde sit tøj igen. Du kan nemlig også stryge andet end bare dit barns navn på. Det kan f.eks. være et billede af dit barn. Det gør det kun endnu nemmere for alle at finde rette ejermand.

Du kan helt selv designe dine strygemærker. Du kan f.eks. gøre det i fællesskab med dit barn, så alle er med på, hvad der kendetegner tøjet fremover.