Dette er værd at overveje, når printeren skal vælges

Skal din printer kunne stå på skrivebordet, eller må den gerne gøre det ud for en reol ved siden af? Skal den være med laser eller blæk? Hvilket printermærke foretrækker du? Hvordan skal designet være ift. knapper og generelle udformning? Disse er kun få af de mange spørgsmål, der kan melde sig ved printerkøb.

Mærkets betydning

Nogle af de ovenstående spørgsmål kan ikke besvares den mindste smule ud fra fakta, mens andre kan hjælpes på vej af det. Når spørgsmålet er, hvilket printermærke du præferer at have stående på en printer derhjemme, kan det forekomme som et ret subjektivt spørgsmål, men måske lidt faktapræsentation kan hjælpe dig tættere på et svar. Du kan for eksempel købe en Samsung printer med Samsung toner. Samsung er ikke det værste valg, når det kommer til printer og andre elektroniske apparater, da de er yderst velkendte og populære. Det er ikke uden grund. Samsung har masser af erfaring inden for teknologi, og faktisk er hvert tredje fjernsyn i Norden et Samsung fjernsyn. Fordelen ved at vælge en Samsung printer er bl.a., at du med god sandsynlighed kender til mærket og dets troværdighed i forvejen, så du vil føle dig mere tryg ved beslutningen, end hvis du aldrig har hørt om mærket før.

Størrelse og type

Om din printer skal være en laser- eller en blækprinter, hænger lidt sammen med spørgsmålet, der omhandler størrelsen af printeren. Blækprintere fylder som regel mindre end laserprintere, men er desværre ikke lige så hurtige til at printe. Laserprintere fylder meget og er typisk brugt på skoler og arbejdspladser. Grunden til dette er bl.a., at laserprintere er særligt udmærkede til at printe skarpe bogstaver ud på tekstdokumenter. Blækprintere byder på mere kvalitet i grafikken ved udskrift af fotos. Hvis du ikke har plads til en stor printer, vil en blækprinter være bedst at anskaffe.