Elsker du film? Så lav en blog

Syntes du, det er sjovt at skrive og inspirere andre mennesker, så kan du lave en blog. Du kan skrive blogindlæg om filmanmeldelser på nogle af dine yndlingsfilm eller måske nogle nye, du har set. Du kan skrive et kort resumé, fortælle lidt om skuespillerne og hvad du synes om dem. Du kan også lave anbefalinger på nogle af de film, du bedst kan lide, eller du kan anbefale film af nogle af dine favoritinstruktører. Du kan finde film som Spiderman eller de helt nye film her.

Interaktivitet er en styrke

Det er godt at skabe interaktivitet med dem, der læser din blog. På den måde bliver det også sjovere for dem at følge med, og de bliver mere en del af det. Du kan også lave forskellige afstemninger, så dine følgere kan stemme på hvilken film, de synes er bedst. Hvis du er meget interaktiv, gør det også bloggen mere spændende. Flere vil byde ind og interessen vokse.

Hvis du har særlig interesse for filmmusik, kan det være en anden idé at skrive om. Du kan måske lave en særlig sektion om det. Det kan også være, du vil læse nogle af bøgerne bag forskellige film og anmelde dem også. Eller også vil andre læsere. Det er populært at sammenligne film og bogen bag.

Det kan blive et fritidsjob

Hvis du tiltrækker flere mennesker og får mange følgere, kan det være, du kan begynde at tjene lidt penge. Så kan det blive et lille fritidsjob. Det kan være, du bliver inviteret til forpremiere, og så skal du anmelde den film, du har set, bagefter. Måske kan du få sponseret billetter eller andre ting og lave reklame for nogle.

Hvis du begynder at blive sponseret eller lave reklame, skal du huske at holde øje med de mange forskellige regler, så du ikke ender med at få fx bøder.