EPOS – Lyd i verdensklasse

Er du på udkig efter nogle kvalitetshøretelefoner? Eller har du mere brug for et smart headset til, som du kan bruge i bilen når du f.eks skal køre Danmark tynd? Så er EPOS lige hvad du mangler! Det populære og kvalitetssikre mærke, der også går under EPOS – Sennheiser, er et sikkert valg til dig hvis du har brug for ting som højtalere, headset og speakerphones i verdensklasse. Du kan købe og shoppe en lang række EPOS produkter hos headsetshop.dk, som indeholder alt hvad du behøver og begærer indenfor markedet. EPOS har formået at skabe og opfinde en masse innovative løsninger, som har skabt grobund for en lang række nytænkende produkter til både gaming, arbejdspladsen eller noget helt tredje.

Du kan shoppe løs af EPOS produkter her hos headsetshop.dk.

EPOS og deres historie

EPOS er en forholdsvis nyetableret dansk virksomhed som har hovedsæde i København, hvis hovedfelt er lyd og video. Virksomheden er en part af Demant Group og blev skabt i 2019, men bygger på en længere rejse og historie som ligger bag skabelsen af EPOS. Demant Group har mere en 115 års erfaring bag sig med hensyn til lyd. EPOS’ mål er at styrke og forbedre alle arbejdspladser og gamere’s muligheder for lyd og videoløsninger. EPOS udvikler og sælger en lang række kvalitetsprodukter, som er af den bedste kvalitet på markedet og giver den perfekte balance mellem god lyd og dejlig komfort. Lydfirmaet er pionerer indenfor deres marked og har en vision om at innovere og opfinde de bedste produkter til deres kunder. EPOS og deres mål om nyskabelse og innovation bygger på spændende projekter som EPOS Adapt, Epos Expand EPOS Impact.

Navnet bag virksomheden, EPOS har sin oprindelse i det oldgræske sprog og latin og er igennem verdenshistorien blevet brugt til at beskrive episke historier, taler og er oversat på dansk til ”det talte ord”. Navnet beskriver meget godt EPOS og deres vision og fuldkomne dedikation til at skabe den allerbedste lyd som er muligt.

Køb EPOS hos headsetshop.dk

Du kan købe EPOS produkter hos headsetshop.dk, hvis du lige står og mangler et højkvalitets lydprodukt til dit gaming set up eller til din arbejdsplads. Hos headsetshop.dk får du en fantastisk oplevelse hver gang du shopper headset, speakerphones og højtalere fra mærker som EPOS, EPOS-Sennheiser og andet. Headsetshop.dk går meget op i kunderne og deres oplevelse og erfaring med hjemmesiden, hvor en god service og hurtig levering er to essentielle ting.