Få lavet et flot badeværelse

Er I ved at renovere badeværelse? Hvis I er flyttet i nyt hus, er det måske noget af det, I har prioriteret at få lavet først. Badeværelset er et af de rum, der bruges af både jer hver eneste dag men også af gæster, der kommer forbi jer, og derfor er det rart at have følelsen af, at man føler sig hjemme. Badeværelset er dog også en udgift, så har man lidt håndværkersnilde, kan man hurtigt spare penge.

En af de ting, I selvfølgelig har kigget på, er klinker til badeværelset. Skal det være store eller små klinker, og hvilken nuance skal de have? Det er blot nogle af de spørgsmål, der kan hobe sig op. Noget andet er det materiale, der er lavet i – klinker er ikke bare klinker, og der er stor forskel på, hvordan de opfører sig og skal vedligeholdes. Se et stort udvalg af klinker til badeværelse her.

Gør det personligt

Noget af det, der gør, at man føler man lever i et hjem og ikke bare en bolig, er, at man har haft mulighed for at gøre det personligt. Måske du har en farvenuance, du er glad for, som du gerne vil have inkorporeret på badeværelset? Det kan både være i form af klinker og fliser, men det kan også være det tilbehør, I har stående – alt fra kurve til tandbørstekrus.

Det er en god idé at arbejde mod at skabe en rød tråd, så der er en følelse af sammenhæng, når man træder ind i badeværelset. Det kan være ved at have materialer eller farver, der går igen flere steder, eller I kan vælge at indrette flere badeværelser ens, hvis I har mere end et – det gør, at man føler, at der bliver god sammenhæng, og det får øjnene til at slappe af. Kort sagt: det er med at eksperimentere med indretningen.