Få en god pris på papkrus til kolde drikke og engangs vinglas til firmaturen

Skal dine medarbejdere på firmatur med teambuilding, hvor køkkenpersonalet også er deltagere i arrangementet, er det smart at bruge papkrus til kolde drikke og engangs vinglas til om aftenen. Hos Papkrus.dk finder du begge dele til en skarp pris. Fadølsglas og papkrus til kolde drikke er geniale om dagen, hvor du giver øl og sodavand. Når du byder på den lækre middag om aftenen, smager af vinen bare bedre, når den bliver drukket af pæne engangs vinglas. Du får hurtig levering og mulighed for fri fragt. Bestil det hele på deres hjemmeside nu.


Nyd vinen mere i to forskellige engangs vinglas fra Papkrus.dk.

Har du prøvet at få lunken vin i ølkrus? Det spiller ikke rigtigt. Derfor bør du vælge flotte engangs vinglas til teambuildingen, selv om de koster lidt mere end ølkrus, og du bør også sørge for at servere vinen ved den rette temperatur. I kan alle nyde vinen til maden mere, hvis den bliver serveret i et elegant engangs vinglas med høj glans i to forskellige størrelser, ét til hvidvin og ét til rødvin. Hos papkrus.dk får du engangs vinglassene til en konkurrencedygtig pris, som er peanuts i forhold til, hvad hele firmaarrangementet koster.

Engangs vinglas har selvfølgelig en lille stilk og en fod, og du kan få dem i en klar cylinderisk udgave og et mere matteret, kurvet glas. Den klare fordel ved at bruge engangs vinglas er, at dit personale kan bruge tiden på at hygge sig i stedet for på at vaske op, så der i løbet af aftenen vil være tid til gode samtaler. Efter turen er personalet mere blevet rystet godt sammen, så bestil vinglas på papkrus.dk, og slip for opvasken.

Brug papkrus til kolde drikke, og slip for at drikke direkte af dåsen på teambuildings-turen

Mange synes, at det er uhygiejnisk at drikke direkte af en sodavandsdåse og foretrækker at hælde deres sodavand op i et krus. Som den gode chef, du er, sørger du naturligvis for, at dine medarbejdere kan drikke af papkrus til kolde drikke, som cola og appelsinvand, og når de skal have en iskold fadøl, skal de naturligvis have fadølsglas. Se udvalget af glas og papkrus til kolde drikke på deres hjemmeside.

Du har sikkert en bestemt leverandør af sodavand, og derfor kan du få papkrus til kolde drikke med forskellige logo, som kan matche din leverandør. Af papkrus til kolde drikke finder du også neutrale versioner uden logo.

Ud over papkrus til kolde drikke kan du også få papkrus til varme drikke, som er isolerede og velegnede til kaffen og den varme cacao.

Bestil engangs vinglas, fadølsglas og papkrus til kolde og varme drikke på www. papkrus.dk, og få hurtig levering samt mulighed for fri fragt.