Få mere fokus på dine varer med den rigtige butiksbelysning

Har du en butik, men er ikke sikker på om du har den rette belysning? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Med den rette butiksbelysning, føler dine kunder sig behagelige og føler at det er rart at være i butikken. På den måde får kunden også en god oplevelse ved at handle hos jer. På samme tid så skal lyset også sørge for at dine varer fremstår så naturligt og indbydende som overhovedet muligt. Så får kunderne også mere lyst til at købe dine varer. I 2017 opgjorde energistyrelsen tallene og fandt frem til at de danske detailbutikker kan spare op til 249 mio. kr. over syv år, hvis de vælger skifte deres lavenergi til LED belysning. Denne udgift til belysning udgør i gennemsnit 50% af elforbruget i detailbranchen. Det ville derfor være dumt ikke at gå ind og få butiksbelysning til hele butikken online her.

Få fat i den rigtige butiksbelysning

Når der bliver etableret nyt butiksbelysning, skal der sørges for at det er den rigtige farvenuance, da det vil få varerne til at fremstå bedst muligt. Da der er forskel på varer kræver det også at der er forskel på lyskilderne i butikken. Der skal f.eks. også være et andet lys ved kassen end der er ved tøjstativerne. Det kræver derfor en del overvejelser når det kommer til butiksbelysning. Belysningen bestemmer også, hvilken stemning der i din butik når du træder ind i den og hvilket image du kunne tænke dig din butik. Gå derfor igennem overvejelserne og få fat i den rette butiksbelysning.

Butiksbelysning med LED spot

Når du skal have ny butiksbelysning vil det være en god ide at få fat i noget LED lavenergi belysning da mindske el forbruget, men der er også en fordel ved at den udvikler mindre varme og kan derfor sidde tættere på varerne, hvilket giver et bedre lys. Du kan derfor med den rette LED belysning få fokus på dine varers detaljer. Det er også muligt at få butiksbelysning som kan styres. På den måde kan du kontrollere, hvornår på dagen lyset skal være tændt eller slukket. Der er derfor mange muligheder når det kommer til butiksbelysning.