Få timevis af sjov med finger- og hånddukker fra Legebyen.dk

Der skal ikke nødvendigvis meget til at underholde børn. En hånddukke eller to, forvrængede og sjove stemmer og mærkelige bevægelser kan være alt, der er behov for. Er det noget, I har behov for, enten hjemme, i børnehaven eller i institutionen, så bør du tage ind forbi Legebyen.dk, der har et stort udvalg.

Stort udvalg af hånddukker og fingerdukker

Der er mange forskellige typer hånddukker, der kan underholde på forskellige måder. Hos Legebyen.dk har de blandt andet et udvalg af fingerdukker, der kan bruges til dukketeater. Det er noget, du kan gøre for dine børn, eller som dine børn kan have det sjovt med og eventuelt fremvise for andre. Foruden dukker til fingrene er der også de tilhørende teatre i træ til bordet. Der kan du, eller dine børn, have en forestilling, så det er lettere at leve sig ind i verdenen. De har et udvalg af forskellige hånddukker, der er blandt andet kendte dukker som Kaj og Andrea. Du kan desuden få hånddukker i dyr eller som klassiske eventyrkarakterer. Der er dog også nogle hånddukker, der bare er ”dreng” og ”pige”. De forskellige dukker gør det muligt at lave sjove og anderledes scenarier, som enten kan blive et lille teater eller bare sjove lege børn imellem.

Hånddukker og tilbehør med mange muligheder

Foruden hånddukker kan du også finde de smarte holdere, der gør det lettere at holde styr på dem. Har I fingerdukker i børnehaven eller institutionen, så er det helt sikkert ideelt at have en holder, der holder dem adskilt. Så er det også langt lettere at finde dem, når de skal bruges. De kan alle sammen bruges til sjove teaterstykker. Det kan være utroligt praktisk at have hånddukker som teater, fremfor at have børnene stående på scenen. Nogle har svært ved at stille sig op foran andre, men at være gemt bag et tæppe og en sjov stemme er det lettere. Desuden er hånddukker helt sikkert en måde for børn at lytte til hinanden på. Det er uanset, om det er som teater, eller om det er som leg. Der er mange forskellige måder at anvende dukkerne på, men uanset hvad, hvor og hvordan vil det være sjovt for dig og for børnene. Legebyen.dk har samlet et spændende udvalg, så du kan finde det helt rigtige.

Mangler du hånddukker eller andet legetøj, så er Legebyen.dk stedet for dig. De har et utroligt spændende sortiment, og du kan helt sikkert finde noget til hjemmet eller til børnehaven og institutioner.