Fejr hverdagen og de store begivenheder med et Pride flag i høj kvalitet

Der kan være mange gode grunde til at investere i et Pride flag med de velkendte, glade regnbuefarver. Uanset om du skal til Pride-fest, hylde LGBTQ+ personer i din omgangskreds, eller om du blot har fokus på diversitet i din hverdag helt generelt, kan et flot Pride flag symbolisere netop dette. Læs mere om historien bag flaget og se udvalget hos Langkilde & Søn med det samme.

Historien bag Pride flaget

Den helt korte baggrund for Pride flaget bunder i, at det med sine stærke farver er et symbol for LGBTQ+ personer og hele bevægelsen bag. Flaget blev designet i 1978 af Gilbert Baker, og de flotte farver er i store træk symbolet på forskellighed, og at alle – uanset hvordan de identificerer sig – er lige gode og lige meget værd. Juni markerer ikke bare starten på den dejlige, danske sommer – juni er også den såkaldte Pride-måned. En måned, hvor fokus ligger på rettigheder for de personer, der identificerer sig som LGBTQ+. For selvom vi har rykket os meget siden flagets fødsel i slutningen af 70’erne, er der stadig lang vej mod en verden, hvor alle har lige rettigheder, og hvor ingen skal føle sig utrygge på grund af deres seksualitet. I dag er det ikke sjældent at se Pride flaget vejre rundt omkring i verden – både til hverdag, men også til store begivenheder som parader og optog.

Et flag til alle anledninger

Uanset hvad din baggrund for at flage med et Pride flag er, er det muligt at finde lige den type, du søger. Markedet er nemlig heldigvis stort, og hvis du leder de rigtige steder, kan du få Pride flag i en lækker og høj kvalitet. Langkilde & Søn er en yderst velrenommeret flagproducent, og hos dem finder du både traditionelle Dannebrogsflag i alverdens afskygninger, og du finder altså også Pride flag. Deres udvalg omfatter både ægte, store flagduge til din flagstang, Pride flag på pinde, flag til facadestang samt regnbueflag i solid nylon. Vælger du at købe dit Pride flag hos Langkilde & Søn, vil du ikke fortryde. Den høje kvalitet gør, at flaget kan holde til mange fester og fejringer, og udvalget er tilpas stort til, at du ikke går forgæves. Se hele udvalget af flag på langkilde-flagfabrik.dk.