Find både mandelolie, arganolie og anden bæredygtig olie på www.hedenhus.dk

Hos Hedenhus forhandles økologi og 100 % naturprodukter til fornuftige priser. Denne webshop gør bæredygtige alternativer tilgængelige for almindelige mennesker, der går op i kvaliteten af de hverdagsprodukter, de bruger. Du finder derfor alt fra zero-waste-produkter til flydende økologiske olier, der er perfekte til hudpleje. Læs mere herunder, hvis du er interesseret i det store udvalg af olier, der kan blive en fast del af din hverdag.

Mandelolie er særligt velegnet til hudpleje

Udvalget af flydende olier består af en lang række olier, der hver især har forskellige egenskaber i forlængelse af deres sammensætning af fedtsyrer, vitaminer og proteiner. Mandelolie er en olie, der især er velegnet til brug i hudpleje. Mandelolie er nemlig rig på både proteiner og D-vitamin, hvilket betyder, at mandelolie kan være med til at både blødgøre og genskabe irriteret hud. Mandelolie virker nemlig lindrende på områder af din hud, der er enten tør eller irriteret, da den går ind og beroliger. Den mandelolie, der forhandles hos Hedenhus, kan desuden anvendes til alle hud- og hårtyper, der er brug for lidt ekstra kærlighed. Den er både koldpresset og økologisk samt fremstillet af søde mandler uden nogen former for kemi. Du kan bruge mandelolie til hudpleje, men mulighederne stopper dog ikke der. Anvend også gerne mandelolie som massageolie, i forlængelse af aromaterapi eller til sæbe, salver, lotions osv.

Du kan bruge arganolie til at blødgøre og fugte

En anden olie, der er kendt for sine blødgørende egenskaber, er arganolie. Arganolie er perfekt til dehydreret hud eller hår, da den tilbyder helt uendelige mængder af fugt. Dette vil sige, at arganolie kan være med til at genoprette, regenerere og omstrukturere hud, hår eller negle, der er udtørret eller på anden vis mangler masser af fugt. Den arganolie, Hedenhus forhandler, er naturligvis 100 % økologisk og koldpresset af nødderne fra Argan træet. Dens høje koncentration af essentielle fedtsyrer, oliesyrer og linolsyrer medvirker til dens blødgørende effekt på tør og dehydreret hud. Når du påfører arganolie, vil du således opdage, at den går ind og forøger indholdet af næringsstoffer i hudcellerne, ligesom at dens antioxidante egenskaber genopretter tør eller skadet hud. Du kan derfor med fordel bruge arganolie, hvis du har planer om at lave enten sæber, cremer eller shampoo. Olien kan dog også bruges ublandet til for eksempel massage eller forskellige former for ansigtsbehandlinger. Hos Hedenhus fås arganolie altid til yderst fordelagtige priser samt i mængder, der strækker sig helt fra 50 ml til 5 liter.

Er du interesseret i at lave dine egne hudprodukter? Så besøg www.hedenhus.dk, hvor du både kan læse mere om processen bag gør-det-selv-kosmetik og de mange specifikke faste eller flydende olier.