Find bebølsescontainere og 20 fods kontormoduler til både private og erhverv på www.dc-supply.dk

Hos DC-Supply er kunden i centrum! Du finder derfor altid kundetilpassede løsninger indenfor alt, der vedrører containere, på www.dc-supply.dk! Læs videre herunder, hvis du vil høre mere om mulighederne for at investere i eller leje forskellige former for beboelsescontainere eller 20 fods kontormoduler.

20 fods kontormoduler skaber hurtigt mere kontorplads

Skal jeres kontorbygning renoveres? Eller har jeres virksomhed på anden vis brug for en nem, hurtig og midlertidig løsning på manglede kontorområder? 20 fods kontormoduler ligger altid klar på lageret hos virksomheden DC-Supply! Disse smarte moduler kan klappes sammen og opbevares nemt ved bare at blive stablet ovenpå hinanden. 20 fods kontormoduler er derfor også nemme at transportere fra lageret til jeres lokation, hvorefter de opstilles som smarte, midlertidige kontorlokaler. 20 fods kontormoduler kommer i flere forskellige modeller, sådan at I kan vælge netop de modeller, der passer jeres behov. Uanset hvilken model I vælger, har de smarte 20 fods kontormoduler dog alle flere standard-features såsom en indgangsdør i den ene gavl. Ligeledes kommer de med et LED-loftarmatur, en gruppetavle samt ind- og udtag, der kan koble modulet til forsyningsnettet. Standard størrelsen ligger på en længde på 6058 mm, en bredde på 2438 mm og en højde på 2800 mm. Har du dog et ønske om at få dine 20 fods kontormoduler udført efter eget design, kan dette også sagtens lade sig gøre ved at tage fat i en medarbejder fra DC-Supply.

Specialdesignede beboelsescontainer til alle behov

Containere til beboelse er også en mulighed hos DC-Supply. En beboelsescontainer er oplagt til dig, der på den ene eller anden måde mangler midlertidige opholdssteder, hvis for eksempel hjemmet renoveres, eller du skal bo et sted i forbindelse med arbejde. En beboelsescontainer fra DC-Supply fås derfor i en lang række forskellige modeller samt i speciallavede løsninger, hvis der er behov for dette. DC-Supply prioriterer nemlig altid at kunne tilpasse sine løsninger til hver enkelt kunde, sådan at løsningen kan imødekomme både kortere eller længere tids ophold. Ligeledes er speciallavede beboelsescontainere perfekte, hvis for eksempel pladsen til opstilling ikke er særlig stor eller hvis beboelsescontaineren skal opstilles et sted, der er svært fremkommeligt. Uanset om du får en standardmodel eller en speciallavet beboelsescontainer leveret, kan du vide dig sikker på, at den er udstyret med muligheden for tilslutning til det eksisterende forsyningsnetværk. Er du dog af grønnere sind, fås også selvforsynende beboelsescontainere, der for eksempel benytter sig af solceller, batterier og spildevandsopsamling. Denne type af beboelsescontainer har DC-Supply for eksempel leveret til Grønland og Færøerne. Læs mere om disse eksempler og mange andre eksempler på www.dc-supply.dk.