Find kosttilskud til hunde hos Dyrlægens Gård

Hos Dyrlægens Gård kan du finde et stort udvalg af mange forskellige slags kosttilskud til hunde. Læs bl.a. her om Kalm til hunde med stress og angstproblemer.

Gavnende kosttilskud til hunde fra Dyrlægens Gård

Hvis du søger kosttilskud til hunde, så har Dyrlægens Gård flere gode præparater i sortimentet. Det er en butik skabt af dyreelskere til dyreelskere, og de har et stort udvalg af kosttilskud til hunde og katte. Der kan være mange gode grunde til at søge kosttilskud til sit dyr. Hvis dit dyr har sundhedsproblemer, så kan man klare meget igennem kosten. Hvis du har et dyr med ledgigt på grund af den høje alder, så findes der hundefoder, der målretter sig helt specifikt til denne udfordring. Hvis dit dyr har problemer med pelsen, med fordøjelsen, med knoglerne, med nyren eller noget helt andet findes der gode kosttilskud til hunde i sortimentet hos Dyrlægens Gård. Du kan helt sikkert finde det, som matcher dit dyrs behov. Der kan også være hunde, der har brug for tandpleje og som derfor skal bruge et kosttilskud, der kan hjælpe dem med at få sundere tænder og tandkød. Dette kan også klares igennem kost og foder, for der findes nemlig godbidder som modvirker plak og tandsten. Hvis dit dyr har seriøse udfordringer med helbredet, så kontakt din dyrlæge og find en god løsning – evt. med kosttilskud eller foder. Hvis du søger kosttilskud til hunde, så kan du helt sikkert finde præcis det, du søger på www.dyrlaegensgaard.dk.

Kalm til hunde er næringsrigt og sundt kvalitetsfoder

Dyrlægens Gård har forskellige medicinske præparater til dyr, bl.a. Kalm til hunde og katte. Kalm er et beroligende middel, som gives lejlighedsvist til dyr, der lider af stress og angst. Det kan være svært for hundene at komme af med deres traumer. Hvis en hund en gang er blevet traumatiseret af høje brag, så kan det være svært at komme igennem nytårsaften uden angst, stress, tis i hundekurve etc. Det er rigtig synd for hunden, og det er jo svært at få den til at falde til ro med beroligende ord. Der findes heldigvis Kalm til hunde, som beroliger dyret og modvirker stress og angst. Det er et vidundermiddel imod situationer, hvor hunden skal efterlades alene hjemme eksempelvis. Det kan også bruges til dyr, der har det svært med fx transport og lignende uvante situationer, og der findes Kalm til hunde og katte samt store og små dyr. Klik ind på www.dyrlaegensgaard.dk, og find Kalm til hunde i forskellige størrelser samt andre praktiske præparater og kosttilskud til både hunde og katte.