Fordele ved at lease en printer

At have en printer kræver ikke kun engangsbetalingen for selve printeren, som sagtens kan være i den dyre ende. Nej, det kræver også, at du er villig til månedligt – hvis ikke oftere – at betale for toner eller blækpatroner og papir til maskinen. Om det er blækpatroner eller toner kommer an på kopimaskinen.

En billig og nem løsning

Hvis du vil slippe for at betale for dette, hver eneste gang du løber tør, har du faktisk muligheden. Og hvem ville ikke ønske, det var både billigere og nemmere at have en printer? Man har den jo sjældent, fordi den pynter, men fordi man rent faktisk har brug for den. Du vil ikke skulle betale for blæk til din blækprinter hver måned, hvis du tyer til leasing af kopimaskine. https://www.prind.dk/ er et pragteksempel på et firma, der leaser printere til private. Det er superpraktisk.

Installation inkluderet

Prind klarer selv at installere kopimaskinen hjemme hos dig, hvor end du forestiller dig at have den stående. Alle har hos Prind en fuldstændig gratis prøveperiode på 14 dage. Når prøveperioden er overstået, kan du vælge at lease den som en mere permanent løsning, hvis produktet tilfredsstillede dig.

Fordelene

En fordel ved at lease sin kopimaskine er, at man ikke skal betale sig fra reparation og service, hvis der er et problem. Det skal man ikke, fordi det allerede er inkluderet, når du betaler for leasingen. Det er oftest billigere at lease den hos Prind, end det er at købe den fra Brother eller Hp. Desuden kan du ved at lease opsige din printer, når du vil. Der er absolut ingen binding, hvilket er fordelagtigt, hvis du pludselig slet ikke har brug for printeren længere. Det kan for eksempel være, du ikke længere kan se et behov, når du ikke skal arbejde hjemme mere – hvis du gør det i denne periode.