Fuld fart på i sneen

Snart står vinteren for døren, hvilket for mange børn byder på håb om sne og sjov udenfor på kælkebakkerne. Så vær beredt med det rette udstyr til at kunne glæde børnene med, når sneen er landet. Her kan du få inspiration til, hvilke forskellige former for kælke, som du sammen med dine børn kan få en masse sjov ud af. Find inspiration på Skitema.com.

En smart kælk for de mindste børn

Har du endnu ikke set det, så kan du ved skitema.com finde en smart og funktionel babycruiser, som kan bruges af små børn helt ned til 1 år. Her er der både rygstøtte og sele, så det lille barn sidder trygt og sikkert, når der skal fart på ned af bakkerne. Til de små er der ligeledes farvestrålende numsekælke, som er helt simple og nemme at bruge. De er tilmed i den billige prisklasse, så der er ingen undskyldning for ikke at købe en kælk til alle familiens medlemmer. Hos skitema.com kan du finde kælke fra Stiga og andre mærker.

Kælke til større børn og voksne

Stiga har også lavet den smarte model snowracer iconic med rat, hvor de store børn kan styre kælken ned af de stejle bakker. Så er der god mulighed for at bruge mange timer ude i sneen, og sammen som familie få en skøn oplevelse med en masse grin og hyggelige minder. De store børn har også mulighed for at prøve kræfter med en kælk, hvor man står op, som var det et løbehjul. Denne kælk, Eretic Snowscoot Slope, er for de øvede eller de store vovehalse, som godt tør kaste sig ud i nye måder at komme ned af kælkebakken på.

Snowskate og bobslæder

Skal børnene udfordres i år, så kan du med fordel købe et snowskate. Her bliver balancen og motorikken trænet, og der er mulighed for at ligne en ægte stjerne på de hvide bakker. Du kan også få en bobslæde i kvalitetsplastik, som både har rat og bremser. Bobslæden er ergonomisk formet, så man sidder behageligt med ryg- og fodstøtte. Den er af lav vægt og har en praktisk rem, så den er nem for børnene selv at slæbe op af kælkebakkerne. Tilbage er der bare at krydse fingre for en en hvid vinter i år.