Fyld vinteren med leg

Når vinteren sænker sit tæppe af sne og kulde over landskabet, er det den perfekte tid til at skabe magiske vinterminder med dine børn. Derfor kommer der her nogle idéer til sjove og mindeværdige aktiviteter, som ikke er sådan lige til at glemme – hverken for dig eller dine børn!

Byg en sneborg og/eller snemand

Der er noget helt specielt ved at bygge en sneborg eller en snemand sammen med børnene. Giv jeres kreationer personlighed med klapløjter, gulerodsnæser og hatte. Lad børnene bruge deres fantasi, og I vil skabe smukke vinterkunstværker sammen. Og husk naturligvis, at børnene helst ikke skal fryse – det ødelægger sjoven en smule. Sørg derfor for, at børnene fx har en flyverdragt på – undersøg fx flyverdragt børn hos Dansk Outlet.

Skøjteløb og sjov på Isen

Find en lokal skøjtebane, eller vent på at søen fryser til is, og tag børnene med ud på isen. Skøjteløb er ikke kun sjovt, det er også en god måde at holde sig aktive om vinteren. Husk at tage varme drikkevarer med, så I kan holde varmen og nyde en hyggelig pause. Her hjælper flyverdragt også godt.

Vinterpicnic i sneen

Gør frokost til en eventyr ved at pakke en vinterpicnic og tage ud i sneen med flyverdragter, elefanthuer og røde kinder. Find et hyggeligt sted, brede et tæppe ud, og lad børnene spise lækker mad omgivet af den fortryllende vinterkulisse. Varm suppe og varm chokolade vil sætte prikken over i’et.

Sneboldkamp og sne-Engle

En klassisk sneboldkamp kan aldrig gå galt, især når flyverdragt-børnene er involveret. Lav snebolde og brug jeres sneborg som base. Efter kampen kan I l falde mere til ro med sneengle!

Vinterhistorier ved pejsen

Efter en dag fuld af vinteraktiviteter, kan I slutte aftenen af med hyggelige vinterhistorier ved pejsen. Lad børnene vælge deres yndlingsbog, eller find selv på hyggelige historier inde i varmen!