Giv dit badeværelse en makeover

Er dit badeværelse også en smule kedeligt, eller ser det måske lidt træt ud. Så kan det være at det er tid til forandring. Det er ganske små forandringer der skal til, for at det skaber en stor forskel, i sådan et småt rum, og derfor er det både billigt og nemt at skabe forandring på et badeværelse, eller et toilet. Herunder er samlet et par råd til hvordan du kan skabe forandring, nemt og billigt.

Køb en ny toiletspand

Toiletspande er undværlige på et toilet eller badeværelse, men alligevel er det noget man ofte overser hvis man ikke bruger det. Sådan behøver det ikke at være. En toiletspand kan være flot, og den kan give noget liv til et badeværelse. Toiletspande behøver ikke at være sølvfarvede og kedelige, og de behøver heller ikke at være små og runde. Der er mange forskellige muligheder, og det vil helt sikkert skabe en forskel på badeværelset.

Udskift bademåtten

En bademåtte behøver ikke kun at være praktisk, men kan også udgøre et modeelement i badeværelset. Et pænt tæppe på gulvet bryder med de hårde og kolde fliser og klinker, og bringer varme og hjemlighed til rummet. Derfor kan det være en god ide at anskaffe sig en flot bademåtte, hvis man ikke allerede har en. De kan købes i de fleste butikker hvor de sælger ting til hjemmet, og de kommer i mange forskellige farver, mønster og tekstiler. Derfor gælder det bare om at finde en der passer til dit behov.

Sæt flotte ting frem

Selvom det ikke er et rum man opholder sig meget i, kan det være rart at der er en god stemning derinde. Det kan nemt frembringes ved at sætte sine flotte parfumer og cremer frem, og måske sætte en plante eller et lys derind. Det er små ting der gør forskellen i de små rum.