Giv hænder og fingre støtte med bandager fra www.kcpedersen.dk

Er der en risiko for, at man kan få problemer med sine fingre eller hænder, er det vigtigt at holde pauser og finde måder at minimere eventuelle belastninger på. Bandager og tommelfingerbandage fra www.kcpedersen.dk kan hjælpe med at holde dine hænder og fingre stabile og stadig gøre det muligt for dig at bruge både hænder og fingre til hverdag. Det er altid vigtigt at huske at passe på sig selv, og det får du optimale muligheder for med produkterne fra den danske forhandler.

K. C. Pedersen har alt i bandager og wraps til stabilisering

K. C. Pedersen er en onlinebutik, der sælger forskellige typer af bandager og mange andre hjælpemidler til hverdagen. Deres bandager anvendes til at støtte led og stabilisere overbelastninger, og derved også at beskytte området omkring dem. Hos K. C. Pedersen tilbyder de et bredt udvalg af bandager i forskellige størrelser, farver og materialer, så du kan få det ønskede produkt – såsom Catell wraps, Fabrifoam bandager og Mafra elastikbånd – i den rigtige udgave.

Catell wraps er et bandagesystem, der anvendes til at støtte og holde led i en afslappet position. Derfor er Catell wraps også er et populært produkt, og det er desuden meget fleksibelt og let at anvende. Fabrifoam bandager består af et lækkert, åndbart stof, og de er designet til at være både fleksible og holdbare. De desuden kan let tilpasses og justeres, så man kan opnå den ønskede pasform. Mafra elastikbånd er et universelt bånd, der er designet til at give ekstra støtte og komfort, og de fungerer desuden rigtig godt sammen med eksempelvis en fingerskinne.

Støt din tommelfinger med en særlig tommelfingerbandage

I udvalget hos K. C. Pedersen finder man desuden også mere specifikke bandager, der er målrettet særlige områder på kroppen. Et eksempel herpå kunne være udvalget af tommelfingerbandager, der anvendes til støtte og stabilisere tommelfingeren – igen med henblik på at undgå overbelastning og lignende. En tommelfingerbandage er ideel til såvel sportsfolk som almindelige mennesker, der måtte have været ude for et uheld med deres tommelfinger. Tommelfingerbandagerne er lavet af et luftigt og holdbart materiale og kan justeres ved hjælp af velcro, så de passer til enhver håndstørrelse og ikke sidder for stramt.

Bandagerne er generelt set designet til at støtte tommelfingeren og holde den mest muligt stille uden at forhindre den naturlige bevægelse. Derfor kan tommelfingerbandagerne essentielt også benyttes fra morgen til aften, hvilket kan være nødvendigt, idet man bruges tommelfingeren utroligt meget i løbet af en aktiv dag. Selv når man mindst forventer det, kan man komme til at lave et vrid med sin tommelfinger, men dette hjælper en tommelfingerbandage dig langt hen ad vejen med at undgå ved at tilføre den nødvendige støtte. Se mere om udvalget af tommelfingerbandager på www.kcpedersen.dk.