Gør et godt indtryk på potentielle kunder

Sidder du i en virksomhed, hvor der oftest kommer potentielle kunder ind, ved du, hvor vigtigt det er at skabe et godt førstehåndsindtryk. Dette ligger gerne i et imødekommende smil, et fast håndtryk og øjenkontakt gennem samtalen. Udover disse kropslige signaler, sender det også et godt signal, at der er sørget for kunderne. Dette kan f.eks. være gennem lidt mad og drikke, som får dem til at føle sig tilpas og sørget for. Én måde at gøre dette på, er gennem frugtkurve. 

Hvad er en frugtkurv og en frugtordning?

FrugtKurven er frugt til virksomheder, frugtordning til firma og firmafrugt i frugtkurve og frugtkasse. Det er altså en måde, hvorpå dit firma kan få leveret frugt og grønt, så der altid er friske forsyninger, når der indkaldes til møder med potentielle kunder. 

Disse kan både bestilles i enkelte kurve, men også som en ordning, hvor der leveres frugt fast ugentligt. Frugtordning er frugt til virksomheder og årstidernes frugt erhverv – FrugtKurve og frugtkasser. Frugterne der kommer i disse kurve, er altså sæsonbestemt, så der er variation i løbet af året. Sæsonbaserede frugter smager også tit af mere. 

Suppler de friske frugter med lidt salt og sødt

Synes du det er lidt for kedeligt, hvis der kun serveres frugt til disse møder, er der også hjælp at hente. Med en firmafrugtordning er det også muligt at supplere frugten op med andre snacks. Der tilbydes eksempelvis nødder, dadelkugler og andre snacks.

Førstnævnte er god, hvis det er den salte smag man går efter, hvor de to sidstnævnte bidrager til den søde tand. Det er også en fordel at have lidt forskelligt udvalg, da alle har hver sin smag. Ved at variere bestillingerne, så er du sikker på, der er noget til næsten alle. 

Overvej derfor at bestille en frugtkurv, eller indmeld firmaet i en frugtordning, hvis du ønsker snacks til dig og potentielle kunder – eller måske til dine medarbejdere.