Hæng lydsystemets højttalere fra væggen med beslag

Hvad skal du have in mente, når du leder efter den rette lydløsning til hjemmet? Her har du flere ting at tage stilling til, bl.a. akustikken i rummet og det højttalersystem, du ender med at vælge. Ser vi først på akustikken, hvad kan du så gøre her? Ønsker du mindre genklang, så kan du fx sætte det, der hedder et akustikpanel op i rummet. Disse har en ret god evne til at absorbere uønsket genklang.

Få et lydsystem med fjernbetjening

Når du skal på jagt efter det rette lydsystem til hjemmet, skal du bl.a. tage stilling til, hvor bekvemt et system er at bruge. Nu er det overmåde svært at finde et moderne lydsystem, der ikke kan styres over fjernbetjening eller app, men skulle du stå med valget mellem et lydsystem med fjernstyring og et lydsystem uden, burde det være oplagt, hvilket system er den mest fikse løsning i dagligdagen.

Fastmonteret eller mobil lydløsning?

Har du valgt et Sonos One-lydsystem til hjemmet, bør du også få Sonos One vægbeslag sat op i det eller de rum, hvor du ønsker at kunne afspille lyd. Måske kan det umiddelbart virke upraktisk at have fastmonterede højttalere i huset på vægbeslag, for er det ikke bedre at have en mobil model, du kan flytte rundt i hjemmet, alt efter hvor du ønsker lyd afspillet? Svaret er faktisk både ja og nej.

Vægmonterede højttalere er ikke så pladskrævende

Selvfølgelig får du mere højttaler for pengene, når du har én eller to, du bare flytter rundt på, men så står du i den situation, at du har en højttaler, der fylder på bord, gulv, hylder eller ved vinduet. Her er vægmonterede højttalere den mindre krævende løsning, da de ikke lægger beslag på plads, du ellers ville have brugt til noget andet (med mindre at du er helt vild med at dekorere dine vægge).

Hvorfor vælge et Sonos One-lydsystem med vægbeslag?

Hvorfor vælge et Sonos One-lydsystem med vægbeslag? Svaret er, at Sonos One-vægbeslag kan du få for få penge, når du går efter de 3D-printede beslag til højttalere. Disse er ofte billige at erhverve.

I øvrigt bliver der ved produktion af visse Sonos One-vægbeslag anvendt bionedbrydeligt plastik.

Væg- eller loftmonterede højttalere er oplagte i vådrum

Kan du lide at høre musik, mens du står under bruseren eller tager et dejligt langt bad i badekarret? Så er det især vigtigt, at du erhverver dig en lydløsning, der kan monteres fra loft eller vægge. For så er chancen for, at højttalerne bliver ødelagt af plask eller stænk en smule lavere. Men husk nu at placere højttaleren længst væk fra vand uanset hvad, bare så du får reduceret chancen for ulykker.

Tjek online udvalg inden for vægbeslag til Sonos One

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan produkter til et lydsystem som Sonos One i form af vægbeslag konkret kan se ud? Tjek udvalg for at se, om Sonos One-vægbeslag nu er det rette til dig.

Nemt er det i hvert fald at finde billige beslag.