Havens årstid

Fuglene synger. Bierne summer. Græsset gror, og det gør buskene også. Fuglene kan vi ikke gøre meget ved, og det er lidt hyggeligt at blive vækket af deres morgensang. Og bierne skal til, ellers får vi ikke røde æbler på æbletræet. Men de vilde buske og træer kan du gøre noget ved. Du kan nemlig beskære dem lige så de passer ind i din have. Og det behøver altså ikke at være hårdt arbejde fra morgen til aften, nej, det kan faktisk være helt sjovt. Find din el-motorsav hos Savdoktoren, og så vil du opleve at beskæring af planter og buske lige pludselig bliver let som en leg.

Motorsaven bliver din bedste ven

For der er faktisk ikke meget, som er lige så tilfredsstillende som en flot have. Så kan du rigtigt blære dig overfor din nabo, når dine buske og træer står skarpt og lige. Og med en motorsav går arbejdet en hel del lettere end med en gammeldags, manual sav. Ved at bruge motorsaven kan du hurtigt komme omkring de fleste buske, stammer og store grene, så du ikke skal bruge flere opslidende timer i solen på at kæmpe dig igennem. Og motorsaven er let at betjene, og kræver ikke andet end en elektrisk forsyning, så du skal ikke engang bøvle med at hente benzin, som når du i gamle dage skulle tanke din plæneklipper op.

Den flotteste have

Og når du har fat i din motorsav, så kan det hurtigt gribe om sig. Og for ikke at ende med at fælde hele din have, så kan du jo være flink og spørge din gamle nabo, om du også lige skal beskære hans store træ. Hvem ved, måske kan du så få lidt mere sol i din egen have. Så hvad med at få købt den motorsav? Så kan du begynde at glæde dig til sommerens mange beskæringsprojekter i haven.