Hos ZENZO kan du få smarte affaldsspande til storkøkkener

ZENZO er leverandør af miljøprodukter, der især egner sig til brug i erhverv eller offentlige institutioner. Deres dokumenterede kvalitetsprodukter, pålidelighed og forståelse for kundens individuelle ønsker, har gjort dem kendte blandt virksomheder og institutioner, der ønsker at finde en grønnere tilgang til for eksempel affaldssortering.

Affaldsspande fra ZENZO er perfekte til bioaffald i storkøkkener

En stor del af de produkter, der udbydes hos ZENZO, falder ind under kategorien affaldshåndtering til bioaffald. Find for eksempel en affaldsspand til storkøkkener på www.zenzo.dk. En affaldsspand til storkøkkener er populær hos cateringfirmaer, institutioner, restauranter og hoteller. Dette skyldes for eksempel, at en affaldsspand til storkøkkener kan sættes på et rullestativ, der sætter den op i en mere arbejdsvenlig højde. Rullestativet er justerbart, hvilket betyder, at du kan sætte det til præcis den arbejdshøjde, der passer dig og dine dimensioner. Det smarte stativ til din nye affaldsspand til storkøkkener er desuden utroligt stabilt, og klarer derfor nemt både dørtærskler og forskellige typer gulv. Spanden selv kan rumme op til 37 liter affald og er fremstillet af genanvendeligt grøn plast. Rul ligeledes en affaldsspand til storkøkkener ind under et køkkenbord og opdag, at din nye affaldsspand ikke bare er praktisk i højde og mobilitet, men også optager utroligt lidt plads. Den smarte affaldsspand til storkøkkener passer desuden perfekt til de praktiske bioaffaldsposer, der også er at finde på www.zenzo.dk.

Bioaffaldsposer er et godt miljøbevidst valg

Efterspørgslen på bioaffaldsposer er bestemt steget i de senere år. Det skyldes blandt andet, at affaldssortering er blevet mere og mere udbredt, og det er således blevet meget almindeligt at frasortere organisk affald. Bioaffaldsposer egner sig bedst til madaffald og andet organisk affald, da de således kan blive en del af den kompost, som netop denne type affald kan udvinde. Bioaffaldsposer fra ZENZO er nemlig fuldt ud komposterbare, idet de er fremstillet af polymere og stivelse fra planter såsom majs. Dette betyder, at disse bioaffaldsposer ikke efterlader skadelig mikroplast i naturens kredsløb, hvilket er certificeret i henhold til den europæiske standard EN13432. Er du interesseret i at forhandle bioaffaldsposer, fås et stort udvalg af poser i både forskellige størrelser og tykkelser. Du finder derfor poser med plads til alt mellem 6 og 35 liter affald. Alle bioaffaldsposer er pakket i smarte displaykasser og opbevaret i ruller med banderoler — klar til at blive sat direkte op på hylderne!

Er du interesseret i at få et parti affaldsposer hjem til dig, din forretning eller jeres institution? Så tag gerne fat i en medarbejder på www.zenzo.dk. Her finder du både telefonnumre og e-mailadresser på flere medarbejdere, der hjælper dig med at træffe det rigtige valg vedrørende jeres investering i en grønnere affaldssortering.