Hvem har glæde af kropsterapi?

Det korte svare er måske i virkeligheden alle. Men med sådan et enkelt svar, er du helt sikkert interesseret i at høre mere om hvorfor. For hvad er det egentligt, der gør denne form for behandling så betydningsfuld? Hvordan er det lige, at det vil kunne gøre en forskel i din hverdag? Og endelig: hvordan kommer du i gang med det?

Hvad er kropsterapi?

Måske er du endnu ikke helt sikker på, hvad dette egentlig er for en størrelse. I så fald er her den meget korte introduktion, som forhåbentligt, om ikke andet, vil skabe en interesse hos dig.

Det er en form for indsigt i kroppen og lytten til kroppen, der giver dig mulighed for at nå ind til kernen af dit følelsesliv – essensen af dig. Det kan altså være en god måde at lære dig selv bedre at kende på.

Derudover er det også en måde at få en bedre forståelse for, hvilket liv det egentlig er, der er på spil inden i dig. Du vil nemlig blive bedre til at lytte til din krop og derved til dine følelser. På den måde kommer du altså også nærmere dig selv.

Hvordan kommer man i gang med kropsterapi?

Det er selvfølgelig ikke helt lige til bare at lytte til din krop. Du vil helt sikkert gerne lære nogle redskaber og teknikker at kende for at kunne udøve denne form for terapi.

En god måde at komme i gang på er ved at tage en body all mind uddannelse, hvor du lærer at udøve denne form for behandling. Det er ikke en hvilken som helst uddannelse, for det er ikke bare en måde at forbedre dit CV på. Det er også en måde at forbedre din forståelse for din krop, din psyke og måske i virkeligheden bare, hvem du er.