Hvorfor ikke finde nye kunder? Tænk på online marketing

Der er stadigvæk lokale forretninger tilbage fra de gode gamle dage, der ikke behøver tænke meget på marketing. For de har allerede en loyal kundeskare, der i hvert fald holder nogle år endnu. Men hvorfor bare sætte virksomhedens overlevelse som mål, når du kan få en større profit ved at tænke på digital marketing? Sociale medier, videodelingssider og søgemaskiner giver dig flere muligheder.

Ikke al online marketing koster penge

Nogle aktiviteter inden for digital markedsføring koster penge – du får fx aldrig annoncer vist gratis. Andre er ”gratis” – i den forstand at du kan gøre dem selv uden at skulle af med en rød øre, men du bliver formentlig nødt til at betale andre for det, hvis du ønsker gode resultater. I sådan en situation vil det fx være et marketing bureau, du kan prøve at kontakte. De gratis aktiviteter tæller bl.a. SEO.

Opnå en naturlig høj placering i søgeresultater

Ved SEO er målet at fylde den hjemmeside med indhold i form af blogindlæg og produktbeskrivelser mv. og optimere den teknisk på forskellig vis for at gøre, at den får en høj placering i søgeresultater på fx Google. Kort fortalt vil søgemaskiners algoritmer tilgodese sider, der bl.a. har relevant indhold, er hurtig om at loade indhold og gør brug af metabeskrivelser for at vise, hvad en side handler om.

Lad andre finde kunder til dig med affiliate marketing

En marketingaktivitet, der typisk kræver et marketingbureau, er affiliate marketing. Her betaler du andre for at markedsføre dine produkter digitalt, hvor du kun skal af med penge, når et salg kommer ud af, de skilter for din side og dine produkter. Sammenhængen mellem én persons markedsføring for dig og en anden persons køb er meget nem at hitte ud af, fordi salg sker efter klik på unikke links.

Digital markedsføring er der mange typer af – så kontakt et marketingbureau.