Hygge, lykke og lækker stil

Forestil dig en gårdbutik med alt fra sættekasser til chokolade og altid frisk kaffe eller te på kanden. Forestil dig derefter, at du går gennem butikken og rundt om hvert hjørne opdager små og store ting, der gør dig glad. Forestil dig endelig en fantastisk god stemning på alle hylder, og så har du et indre billede af HyggeHuset. Butikken, som ganske enkelt har til formål at skabe hygge og lykke i dit liv. Den findes både som fysisk butik – med kaffe og te på kanden – og online. Fælles for de to udgaver af HyggeHuset er, at du føler dig velkommen og taget imod med åbne arme.

Grønt uden grønne fingre

Mange af de ting, du kan købe, er beregnet til at gøre dit hjem hyggeligere. Og måske også lykkeligere. Du kan finde alt fra franske lanterner til vaskeægte murstensforme. Sidstnævnte kan bruges på alle mulige måder. Du kan hænge dem op som hylder, bruge dem som dekorative bakker eller sætte søde små planter i dem. Når det kommer til planter, så kan du faktisk også købe dem i HyggeHuset, men ikke den slags, der skal vandes. Der var engang, hvor kunstige planter så meget kunstige ud, men det er fortid. Nu skal du nærmest hive i et blad for at finde ud af, om planten er levende eller ej. Og det er en nem måde at få sit hjem til at se grønt og frodigt ud, uden at skulle bekymre sig om sollys og vanding. Eller grønne fingre.

Dekorationer og delikatesser

Du kan finde gardiner og plaider og en helt masse andre ting til dit hjem. Men også tørklæder, tasker og smykker til dig selv. Og for den sags skyld fuglehuse og andet godt til haven. Men Hyggehuset sælger ikke kun dekorationer, men også delikatesser – både til dig selv og hvis du vil forkæle en anden. Pesto, pasta og peber til dit eget køkken og lækre chokolader eller karameller til din bedste veninde. Eller dig selv. Og HyggeHuset gør det nemt for dig at samle de ting, du gerne vil have. Butikken har en månedskasse, hvor du kan samle alle dine indkøb og få dem sendt på én gang. På den måde sparer du porto og kan glæde dig helt vildt til alle dine hyggelige ting ankommer. Med mindre du tager turen og henter tingene selv – og får den kop kaffe, der venter.