Køb disse ting til din hund

Får du snart en ny hvalp? Så er det da vigtigt, at du forbereder dig på det nye familiemedlem. Det kan du gøre ved at købe de rette ting til hunden. Hvis du mangler et lille overblik over tingene, så kan du læse med her.

Hundefoder

Din hund skal selvfølgelig have noget ordentligt mad. Det er ikke det bedste eller det mest praktiske at dele aftensmad med sin hund. Derfor kan du købe noget carnivor hundefoder, som din hund kan være glad for at spise.

Madskål og vandskål

Når din hund skal have mad og vand, er det meget praktisk at have en madskål og en vandskål, som hunden kan spise og drikke af.

Halsbånd

Du kan også købe et halsbånd til din hund. Disse kan du finde mange af på markedet. Hvis du går op i, hvordan din hund skal se ud, så kan du med fordel købe et af de mange flotte halsbånd.

Du kan også sørge for at vedhæfte et telefonnummer til halsbåndet, så du er sikker på, at du kan kontaktes, hvis din hund bliver væk.

Hundesnor

Hundesnoren er også god at have, hvis du ønsker at gå ture med din hund. Du kan købe en lang hundesnor, hvis du ønsker, at din hund kan gå meget langt for sig selv – uden at du mister kontrol over, hvor den går hen.

Hundeseng

Det er ikke kun dig, der skal sove godt derhjemme. Din hund skal også få lov til at slappe af. Det kan den gøre i sin behagelige hundeseng.

Hundelorteposer

Når du går ture med din hund, er det smart at have hundelorteposer med. Det er nemlig god stil at samle hundelorte op, hvis din hund ligger nogle på gaden eller i parken.

Negleklipper

Du kan også købe en lille negleklipper til din hund, så din hund undgår at få alt for lange negle.