Køb blåt lys briller online her

Bruger du meget tid foran skærmen? Uanset om det er din computer, telefon, Ipad eller noget tredje, så er briller med blåt lys ideelle for dig. Da elektroniske apparater udsender blåt lys, kan blålysbriller hjælpe med at beskytte dine øjne. Det blå lys påvirker din produktion af melatonin, og melatonin er med til at sikre, at du får en ordentlig søvnrytme, og det er også derfor, at det blå lys er med til at påvirke kvaliteten af din søvn. Da mange af os tilbringer mange timer foran vores computere, er det vigtigt at blokere noget af det blå lys. Det kan du gøre med blåt lys briller, da disse briller beskytter mod blå og UV-stråler, og de er designet, så deres linser filtrerer skadelige blå stråler fra, mens de stadig tillader alle andre former for lys.’

Blåt lys briller er godt for dine øjne

Blåt lys briller er velegnede til alle typer skærme, men blå lyslinser kan også bruges til at beskytte mod blå og ultraviolette stråler. Inden du køber blå lysbriller, er der et par ting, du bør overveje. blåt lys briller blå lys-blokerende effekt måles i procent. Procenten angiver, hvor meget blåt lys der blokeres af blåt lys briller. Blålysbriller har normalt antireflekslinser, så dine øjne ikke bliver let trætte, når du kigger på skærme eller læser tekst med dine blålysblokerende filterlinser.

Mange fordele ved brug af blåt lys briller

En anden ting, du skal være opmærksom på, før du køber en blålysbrille, er, om den sidder godt på dit ansigt. Hvis de er for små, dvs. blåt lys briller, derud over briller til blåt lys findes der også filtre til blåt lys i form af programmer med blåt lysfilter eller linser til blåt lys i skærmbeskyttere. Blålysbriller beskytter også mod blå og UV-stråler fra skærme, så blåt lys briller er virkelig nyttige, hvis du sidder meget foran dine elektroniske enheder. De blåt lys briller giver beskyttelse mod blå og ultraviolette stråler, der kan være skadelige for dine øjne.