Køb dine bænkebider til dine behov her

Bænkebider er flade, segmenterede væsner, der lever i dyrs tarme. De er parasitter, hvilket betyder, at de er afhængige af deres vært for at få mad og husly. Bænkebider kan være lige fra et par millimeter til over 30 meter lange! Den største bændelorm, der nogensinde er fundet, var inde i en hvals tarm og målte imponerende 10 meter. Selvom det kan virke som om, at bænkebider ikke gør megen skade på deres værter, kan de faktisk forårsage nogle alvorlige problemer. For eksempel kan bændelorm stjæle næringsstoffer fra deres værts føde, hvilket fører til vægttab og underernæring. I svære tilfælde kan bænkebidersygdomme endda være dødelige. Læs mere omkring bænkebider online her.

Bænkebider importeret til Europa

Terrariebænkebiller bruges i vid udstrækning som såkaldte oprydningshold, idet bænkebider lever af nedfaldne blade, planteaffald og dyreaffald. Den hvide tropiske bændelorm har længe været kendt som et nyttedyr, den stammer fra Central- og Sydamerika, men er blevet importeret til Europa til drivhuse, hvor de er blevet brugt som nyttedyr. Den cubanske bænkebider er en forholdsvis ny art i terrariehobbyen, denne bændelorm er kendt for sit bløde skjold og ekstremt gode reproduktionsevne, derfor er den meget brugt som fødeemne. Som oprydningsdyr er den cubanske bændelorm i tæt konkurrence med andre detritivorer såsom regnorme og springhaler.

Massere af muligheder for at købe bænkebider

Uanset om du er en hardcore krybdyr-, fugle-, gnaver- eller bare en entusiast, er de her for at hjælpe dig. Deres mål er at gøre det nemmere for dig at handle og forstå, hvad du køber, før du køber det. Så uanset om du har brug for en ny faunakasse, fordi du skal ud i skoven med din skoleklasse for at samle dyr og insekter, kan du læse om det der. Hvis du er mere til at skulle købe en ny varmemåtte, en termostat eller måske et kamæleonterrarium til din Yemen kamæleon eller dit krybdyr, så kan du finder du også en vejledning her. Det vil hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og undgå beklagelige køb.