Køb høreapparater i top kvalitet hos ReSound

Hvilken form for høretab lider du af? Hvis du lider af høretab, er det vigtigt at finde høreapparater, der er skræddersyet til dit specifikke høretab. ReSound-høreapparater har den innovative teknologi ReSound True™ HD til høretab med høreniveauer på op til 22 dB og særlige funktioner som Tinnitus Remedy og My Hearing Aids APP – alt sammen til en god pris Hvilken styrke høretab har du? Dit høreniveau er en indikation af, hvor meget hørehjælp du har brug for (fra let til dyb). Jo lavere tallet på din høretest er, jo mere nedsat er din hørelse. Hvis noget af dette lyder spænende for dig, så besøg vores hjemmeside og se vores store udvalg af kvalitets høreapparter fra ResSound som du vil få stor gavn af.

Kvalitet til en skarp pris hos ReSound

Det høretab, du har, er det høreniveau, som du kan se på dit audiogram. Dette høretab kan være let, moderat, alvorligt eller dybt høretab. Genopfrisk din høretest for at se forskellen mellem let og moderat høretab. ReSound-høreapparater fås i forskellige størrelser og effektniveauer, så de passer til alle hørebehov: Se vores udvalg af ReSound høreapparater online . Vi tilbyder gratis uvildig rådgivning og sælger også yderligere tjenester såsom høreapparatbatterier og eftersalgsservice. Høreapparater til alle fra ReSound til en god pris. Hvilken størrelse høreapparat har du brug for? Høreapparater findes i forskellige størrelser og former, der passer til din øregang. Høreapparatstørrelserne er: XS, S, M, ML, L og XL. Bemærk, at høreapparatets styrke også påvirkes af høreniveauet – jo højere høreniveau, jo større skal høreapparatet være Hvordan ved jeg, hvilken høreapparatstyrke jeg har brug for? Den bedste måde at finde ud af, hvilken styrke på høreapparatet du har brug for, er gennem en høreprøve udført af en audiolog på baggrund af personlige hørelsesmålinger. Hvis dette ikke er tilgængeligt for dig, kan vi give dig vejledning ved hjælp af enten dit audiogram eller symptomologi.

ReSound tilbyder innovative høreapparater

Besøg Resound for at få flere oplysninger eller læs størrelsesguiden for høreapparater Hvilke høreapparatfunktioner har jeg brug for? Et høreapparat med mange forskellige høreapparater kan være meget gavnligt for dine hørebehov, men det er også vigtigt at finde de rigtige funktioner til dig. Hvis du f.eks. har høretab på begge ører, anbefaler vi et høreapparat med åbent øre, så du ikke går glip af vigtige lyde fra omgivelserne.