Køb Kornfrit hundefoder på mypets.dk

Nu til dags bliver alt for mange hunde ramt af diverse foderrelaterede problemer som f.eks. dårlig mave, kløe, hud og pels problemer. Det skyldes for det meste at alt for mange hunde får for dårligt hundefoder pga. de dårlige rest- og kornprodukter som nogle producenter bruger som fyld. Det er yderst vigtigt at du undgår disse potentielle problemer hos din hund ved at benytte Kornfrit hundefoder.

Hos mypets.dk er de fleste fodermærker lavet uden korn, som passer til de fleste kunders ønske om Kornfrit hundefoder. Vi bestræber os på at have de bedste fodermærker uden korn og tilsætningsstoffer, så der altid er kvalitets foder der passer til netop din hund.

Typer af Kornfrit hundefoder:

  • Kornfrit hundefoder med fisk er en yderst god løsning til hunde der døjer med led problemer. De har nemlig et højt indhold af fisk og fiskeolie, som er gavnligt ved led problemer.
  • Kornfrit hundefoder med lam er ofte et fornuftigt valg til hunde med sart fordøjelse.
  • Kornfrit hundefoder med ekstra højt indhold af kød
  • Kornfrit hundefoder med lavt kalorieindhold til hunde der er overvægtige. Uanset årsag, kan overvægtige hunde have god gavn af et kornfrit hundefoder med lavt kalorieindhold.
  • Kornfrit hundefoder til meget aktive hunde der har et højt energibehov og har brug for ekstra meget protein og fedt. Acana Sport and Agility er en mulighed, eftersom det indeholder hele 75% af kød og er lavet på kalkun, kylling og æg, og er et energitæt kornfrit hundefoder med højt indhold af protein og fedt.
  • Kornfrit hundefoder til hunde med særlige behov. Nogle hunde har brug for et foder, der kan bruges til problemer som f.eks. sensitiv hud, mave eller pels. Til netop denne type problemer har vi hos mypets.dk rigtig god erfaring med Acana Grass-Fed Lamb.

Kornfrit hundefoder til din hunds behov

Uanset hvilken race og alder din hund har, så vil den altid have forskellige behov alt efter hvilket livsstadie, den befinder sig i. Derfor har vi hos mypets.dk altid et kornfrit hundefoder, der passer til præcis din hunds behov. Det vigtigste er at vælge et kornfrit foder af højkvalitet med den proteinkilde din hund nyder allermest. Vi står klar til at hjælpe dig inde på mypets.dk, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring vores produkter. Vi har gode erfaringer og vi garanterer at vi næsten altid kan finde en variant der passer til din hunds behov.