Lækre tilføjelser i indretningen

Er du ved at indrette hus? Måske I lige er flyttet ind eller selv har været i gang med at bygge, måske et af børnene er flyttet hjemmefra, og der nu er plads til at indrette et hobbyrum eller kontor – eller endda noget der ligner et walk-in closet. Der er rigtig mange muligheder, og det skal ikke begrænse jer. I skal naturligvis bare gøre, som det passer jer. Først og fremmest kan man give alt nyt liv med en spand hvid maling, der med det samme får alt til at se nyt ud.

En ting, som rigtig mange er glade for at have i huset, er et godt spejl. Det kan både være et lille, rundt spejl, man lige hurtigt kan tage et kig i, hvis det hænger i entréen, når man er på vej ud ad døren, inden man skal af sted. Så er man i hvert fald sikker på, at håret sidder, som det skal.

Find det helt rigtige

Det er ikke altid nemt at finde det rette spejl. Derfor kan det være en god idé at kigge et sted, der har et stort udvalg af spejle med ramme, så du kan få en idé om, hvad der passer bedst ind. Naturligvis kan man også finde et spejl uden ramme, men det giver noget charme og personlighed at vælge et, der er indrammet. Et spejl indrammet i træ kan også vælges, så det passer i træsorten til de møbler, der er i lokalet.

Et stort spejl er fedt, hvis man gerne vil kunne se hele kroppen. Det er rart at have, hvis man for eksempel skal have prøvet et par nye bukser og gerne vil se, om de nu også passer godt sammen med den bluse, man havde tænkt. Det er akkurat som et prøverum i tøjbutikker, men her har du muligheden for det derhjemme.