Miljøvenlige gardiner kan vil give dig et bedre indeklima

Intelligente gardinløsninger for klima, trivsel og budget

Gardiner er ikke bare gardiner. Moderne teknologi har bidraget til udvikling af gardinløsninger, som på forskellige måder har en positiv virkning på:

  • Bæredygtighed
  • Indeklima
  • Sundhed
  • Sikkerhed
  • Budget

 

Ekstra isolering med gardiner sænker varmegennemstrømning og varmeregning

Intelligente gardinløsninger kan blandt andet betyde at dine gardiner en del af tiden bliver styret af en computer.

Når du selv er til stede i lokalerne, kan du trække gardinerne for og fra manuelt, som du selv ønsker, men når bygningen er tom, kan du lade computeren tage over og køre gardinerne for.

På en almindelig arbejdsplads, hvor I er til stede omkring 40 timer ud af ugens 168 timer, vil jeres vinduer være isolerede over 70 % af tiden.

De rigtige gardiner vil mindske varmegennemstrømningen med 50 %, når de dækker vinduerne. Det giver alt i alt en betragtelig mindskning af energispillet og varmeregningen for en almindelig arbejdsuge.

Det gør din bygning mere bæredygtig og din varmeregning mindre.

 

Vælg de rigtige gardinstoffer til dit arbejdsmiljø

Du kan forebygge mange gener i indeklimaet, ved at indrette med teknologisk udviklede gardinstoffer, som kan hæmme bakterier, lugt og forurening, brandfare og støj. Gardinstofferne kan kombineres med det computerstyrede gardinsystem. Du kan også bruge dem i indretningen på andre måder, der matcher dine behov.

 

De sundhedsfremmende gardinstoffer

  • ”Bioaktiv” er en serie gardiner med indbygget bioaktiv beskyttelse i stoffet. Gardinerne reducerer mængden af bakterier i rummet og på selve stoffet med op til 99 %. De er allergivenlige og egner sig særligt godt i miljøer, hvor hygiejne er vigtig. For eksempel indenfor sundhedsvæsenet og på institutioner, hvor smitte spreder sig hurtigt.
  • ”AIR” gardinerne er udviklet med luftrensende evner, som nedbryder forurenende molekyler i luften til ufarligt carbondioxid og vand. Gardinerne modvirker effektivt lugte og forurening, som kan påvirke dit fysiske velbefindende, give hovedpine og gøre dig mindre effektiv i dit arbejde.

 

Få et bedre lydmiljø med akustikgardiner

I store lokaler med højt til loftet og overflader af hårde materialer kan støj være en udfordring for koncentrationen og arbejdsevnen. Det er svært at høre, hvad der bliver sagt i telefonen, når lyden af andre samtaler, stoleskrab i gulvet og tastaturklik strømmer uhæmmet gennem lokalet.

Gardiner er generelt lydabsorberende men særlige akustikgardiner absorberer mere lyd end andre stoffer. Brug dem i vinduer eller som rumdelere for at skabe bedre betingelser for produktiviteten.

 

Sikkerhed først

Eller som afrunding.

Ud over gardinløsninger, der er gode for miljøet, findes der også gardiner, der hjælper på sikkerheden, fordi de er lavet af brandhæmmende stof. Stoffet er skabt, så det forhindrer røgdannelse og spredning af ild. Stoffet følger de gældende sikkerhedsstandarder og lovgivning, så du ved, at sikkerheden er i top.

 

Med miljøvenlige gardiner er du sikret at få det helt rigtige indeklima på arbejdspladsen og hvis du tænker at høre mere om hvad i kan gøre ved jeres indretning, så tag en dialog med en af Living Art konsulenter der uforpligtende kommer forbi jer.