Møller & Mammen har flotte messing kroge

Har du brug for kroge, dørbeslag, gardinstænger eller andet til hjemmet, så bør du lægge vejen ind forbi Møller & Mammen. De har alt, du har brug for til dit hjem, af både praktiske og pæne elementer, der gør en stor forskel for udtrykket. Du kan bl.a. finde messing kroge, der kan bruges i køkken, badeværelse, entré og andre steder. Du kan dog også finde en pæn og praktisk gardinstang i messing.

Vælg de pæne messing kroge fra Møller & Mammen

Skal der hænges noget op i køkkenet, enten viskestykker, grydelapper, håndklæder eller andet, så vil det være en fordel med messing kroge. Hos Møller & Mammen kan du finde et bredt udvalg af messing kroge, der kan bruges i alle værelser i hjemmet. Det gælder også som en pæn detalje i entréen, hvor du kan have jakker og lignende hængende. Du kan også have messing kroge på badeværelset, bl.a. til gæstehåndklæder eller til dine egne håndklæder, så de kan hænge klar til brug. Der er utroligt mange forskellige varianter af messing kroge, der fås i simple og robuste design, der kan gøre en stor forskel i det udtryk, du ønsker i dit hjem. Hvis du ønsker, at der skal nogle messing kroge i hjemmet, er det helt sikkert en god ide, at du lægger vejen ind forbi www.moller-mammen.dk. Der kan du nemlig hurtigt få et overblik over det, de tilbyder.

Hæng gardinet op på en gardinstang i messing

Er du på udkig efter en stang, så du kan få hængt dit gardin op, har Møller & Mammen også noget til dig. Du kan nemlig finde en gardinstang i messing hos dem, der gør det muligt at få hængt gardinet op uden problemer. De har mere end én variant af gardinstænger i messing, og du kan få dem i tykkelser fra 13 mm til 30 mm. Når du har valgt den rette tykkelse gardinstang i messing, så kan du også sagtens finde tilbehør til, bl.a. som rørholdere og kroge, der begge passer til gardinstængernes tykkelse. Din gardinstang i messing vil blive leveret i to meters længde, men skriver du til dem, at du ønsker et specifik mål, kan de klare det for dig. Det praktiske med deres gardinstang i messing er, at det er hele stangen, der er i messing og ikke kun et lag. Det betyder, at messingen ikke vil blive slidt af, efter et par ganges åbning og lukning af gardinet. Du undgår dermed grimme slidmærker.

Ønsker du dine varer leveret hurtigt, så bør du bestille fra Møller & Mammen, der har 1-2 hverdages levering.