Nyt tag? – Så skal du overveje et ståltag

Skal du have lagt nyt tag på boligen derhjemme, på dit sommerhus eller måske på en erhvervsejendom, et udhus eller en carport? Da kan du med fordel overveje at investere i et moderne ståltag. Her får du en prisvenlig, holdbar og tidssvarende tagløsning, der fint kan matche mere traditionelle tage, som fx et tegltag. Hos Profilmetal A/S i Slagelse er de specialister i ståltage. De producerer selv alle deres tagplader i stål af høj kvalitet, og de kan levere tagplader i forskellige udformninger og med forskellige profiler, så du kan finde præcis det tag, der matcher din ejendom.

Find det rette ståltag

Når du skal beslutte dig for, hvilket tag du vil have lagt på din ejendom, skal du selvfølgelig først og fremmest gå efter et tag, der passer til bygning og vil klæde den. Dernæst skal du selvfølgelig overveje, hvor meget du vil ofre på taget. Til udhuse og carporte kan du sagtens gå efter de billigere tagplader, mens et parcelhus eller en patricierejendom fx ofte vil være smukkest med et ståltag i tagstensplader. Uanset hvilken udgave af tagplader du vælger at købe, er du hos dem sikker på at få den bedste kvalitet med et dansk produceret ståltag.

Fordele ved at vælge ståltag fremfor andre tagløsninger

Deres produktion af tagplader inkluderer klassiske og superanvendelige trapezplader i flere forskellige profiler. Disse er fx populære som tagplader på carporte, udhuse og tilbygninger. Dernæst har de bølgede sinusplader og deres populære tagstensplader, der kan leveres med forskellig stenlængde og med en flot, faconklippet forkant. Et ståltag er ofte billigere end et tag i fx skiffer eller tegl. Derudover har det også en række andre kvaliteter:

§ Fuldt holdbare med en levetid på alt fra 60-100 år

§ Hverken brændbare eller fugtabsorberende

§ Nemme at vedligeholde, fx bider mos og alger ikke nær så meget på et ståltag

§ Nemme og hurtige at montere

§ Velegnede til bygninger, hvor tagkonstruktionen ikke kan bære et tungere tag

Profilmetal A/S har det nye tag til din ejendom

Da de hos Profilmetal A/S selv producerer deres ståltage, betyder det også, at de kan tilbyde dig skræddersyede løsninger, der bliver lavet ud fra specialmål og som special bestillinger. Du kan derudover vælge mellem mange forskellige farvenuancer, ligesom du kan vælge mellem forskellige belægninger, alt efter hvilket udseende du ønsker, dit tag skal have – og hvor lang en holdbarhed, du ønsker, dit tag skal have.