Opnå struktur i hjemmet og på kontoret

Er du et ordensmenneske helt ud til fingerspidserne? Og holder du også umenneskeligt meget af orden og struktur? Så bør du læse med her.

Rod på kontorpladsen eller i hjemmet kan også ofte skabe rod i hovedet. Det giver nemlig anledning til en masse stressede situationer, hvor du pludselig ikke kan finde dine ting.

Anskaf dig en Dymo maskine

En label- eller etiketmaskine er nærmest uundværlig på ethvert kontor og husstand, hvis man ønsker struktur og orden. En Dymo maskine er et fremragende redskab til at holde system i tingene. Der er nærmest ikke den opgave, som den ikke kan klare. De små labels giver dig nemlig mulighed for at holde orden i alle dine ting. Herunder får du tre forslag til hvordan du kan anvende en labelmaskine i hjemmet eller på kontoret.

  • Anvend labels i køkkenet. Påsæt dem på alle dine krukker og krydderidåser. Dette skaber et godt overblik, og du kan altid finde det som du skal bruge. Hvis du har et krea-hjørne i huset med alverdens småting såsom garn, perler, tuscher osv., kan du med fordel også sætte labels på kasserne, så de altid er til at finde.

  • Put små labels på ringbindene på kontoret. Pludselig bliver du fri for at skulle have alle ringbindene op og bladre i. De kan også anvendes på dueslag og skuffer.

  • Har I et fælles køleskab på det store kontor? Så kan det være en god idé at påsætte en label på madkassen, så den altid er til at finde og folk ikke tager fejl af deres og din madpakke.

Med labels i huset eller kontoret er du altid sikret, at der er styr på tingene. Dette sparer dig også en masse tid, da du ikke skal gå og gennemrode hele kontoret eller boligen før du finder det du manglede.