Perfekte lampe til børn og voksne fra Mr Maria

Mr Maria er et brand med legende kunstneriske karakter og det kan man tydeligt se i de mange produkter. Du kan kende produkterne ved at de udstråler stor fantasi, moderne, enkelthed og en masse klassiske værdier. Det resulterer i at du får en lampe der passer perfekt ind på et børneværelse. Er du derfor på udkig efter nogle lamper til dit barns værelse, så er du kommet til det rette sted. Alle lamper fra Mr. Maria er af allerhøjeste kvalitet og de er designet af bæredygtige materialer. Vælger du at købe en lampe fra Mr. Maria får dig og din familie nu mulighed for at skabe en masse minder sammen. Lamperne er nemlig ikke kun designet til børnene, de er også designet til de voksne. Så har du længe ledt efter en lampe til dig selv eller dit barn, så er en Mr Maria lampe lige noget for dig.

Hvad kan Mr Maria tilbyde og, hvem er de?

Mr Maria er et hollandsk designerfirma, der kommer fra Amsterdam. Stifterne bag virksomheden er Jannis Hak og Lennart Bosker, der er to designere der i fællesskab har skabt helt fantastiske børnelamper. Det er lamperne Miffy, Brown, Petit Prince, Anana, Nanuk, Kokeshi og Smiley, der alle er at finde i Mr Marias sortiment. Det er alle sammen lamper der er meget legende og kunstneriske. Derfor kan de også bruges til belysning og leg, og Mr Marias filosofi er at lave uskyldige varme kreationer der egner sig til ethvert interiør. De har mål om at skabe iøjefaldende lamper til alle.

Hvad er fordelene ved Mr Maria?

Der er mange fordele ved Mr Maria. Deres lamper er lavet i bæredygtigt materiale, og så er deres lamper lavet ud fra oprindelige figurer fra hollandske bøger. F.eks. stammer Miffy fra en hollandsk børnebog. Mr Maria valgte at skabe deres eget syn på karakteren og skabte herfra den meget populære lampe. Motivet er en lysende, sød, nuttet kanin, der til enhver til kan lyse dit hjem op. Du har mulighed for at benytte den som natlampe på dit barns værelse, men også dit eget. Det perfekte billede ville være at have lampen tændt til historiefortællinger. Så står du og leder efter en lampe der skaber hygger og godt humør, så skynd dig en og køb din lampe fra Mr Maria i dag.