Petit Bateau – børnetøj til børn i alle aldre

Det franske brand, Petit Bateau, har i mere end 100 år specialiseret sig i at lave undertøj og nattøj i allerhøjeste kvalitet. Det er børnetøj til ethvert barn, hvis forældre ønsker kvalitet og komfort. De er især kendt for deres klassiske striber, som er at finde på 99% af deres produkter. Deres udvalg af børnetøj spænder bredt, og af Petit Bateau tøj finder du derfor også både bodyer og sparkedragter til familiens mindst samt nattøj til de lidt større børn. Og er det præcis det, du er på udkig efter? Så læs meget mere og det anerkendte brand og deres produkter lige her, eller gå allerede nu på opdagelse i det store udvalg af børnetøj fra Petit Bateau.

 

Sov sødt med Petit Bateau nattøj

Ønsker du således, at dine børn skal sove i nattøj, der er blot og komfortabelt? Så er det nattøjet fra Petit Bateau, du skal have fat i. Det er nemlig et absolut sikkert valg, idet det er lavet i det blødeste af det blødeste bomuld. Og blandt nattøjet finder du ligeledes styles med de klassiske Petit Bateau striber – men du finder naturligvis også nogle styles med sæsonens fineste prints. Er det desuden nattøj til din datter, du går og drømmer om? Så finder du de sødeste styles med fine detaljer, sløjfer eller yndige prints. Og uanset, hvilken stilart du og dit barn er til, så finder du med garanti noget Petit Bateau tøj, der falder lige i din og din datters stil.

 

Petit Bateau børnetøj kan holde til lidt af hvert

Petit Bateau er altså for dig, der sætter pris på klassisk børnetøj i enke og tidløse designs. Det er desuden tøj, der er syet med forstærkede søm, hvorfor det er utroligt holdbart og du kan have glæde af det lige, til baby vokser ud af det. Faktisk har det typisk så lang holdbarhed, at det kan gå i arv i flere generationer, fordi det simpelthen bare ikke går i stykker. Er du derfor også træt at børnetøj, der går i stykker uden lige? Ønsker du noget, der kan holde til lidt af hvert og som samtidig ser godt ud? Jamen så er det børnetøj fra Petit Bateau, du skal have fat i.