Reducer støjen i din bolig eller på kontoret med tæpper

DER ER MASSER AF STØJ OMKRING OS

Mange lyde, kan på en eller anden måde irriterer os, og karakteriseres som støj. Du kender det garanteret godt, du sidder og læner dig roligt tilbage, enten prøver at slappe af, eller at koncentrere dig om dit arbejde, eller en spændende bog der er taget ned fra hylden. Lige pludselig drøner det forbi igen ude på vejen med en masse biler, politi sirener og ambulance brøl. Du er ved at blive vanvittig! Baggrundsstøj som trafik på vejen, eller den lidt for døve nabos fjernsyn, er nogle af de store chikaner vi kan opleve, men støj kan også opstå indenfor i lokalet.

 

Du kan sikkert nikke genkende til når du er på en restaurant, hvor musikken og den mekaniske støj blandes med en masse tale og skrabende lyde fra stole og bestik. Om det er på jobbet eller i hjemmet, er der masser af ting om os der kan skabe lyd fra sig, som bliver irriterende for os og dermed bliver til støj. Lyd, som skabes i det rum du befinder dig i, kan kastes tilbage. På samme måde er det i mange moderne hjem med glatte, hårde flader, hvor musikken, fjernsynet og den almindelige tale kæmper om at få talerør.

 

REDUCER STØJEN I BOLIGEN OG PÅ KONTORET

Der findes muligheder for at reducere støjen og en af dem er bl.a. at indrette med tæpper, da de går ind at absorberer meget af lyden. Med tæpper hjælper det til at lyd regulerer støjen i rummet og komme af med de chikaner der kan opstå.

 

Tæppeløbere er nogle af de muligheder du også kan tilkøbe til gangene. Tæppeløbere er velegnede til dekoration når der skal lidt flere farver på tilværelsen i de rum hvor stemningen er lidt kedelig og godt kunne blive lidt mere farverig. Dermed sørger tekstiler også for lyddæmpning på gulvet og giver en god akustik, for udover at tæpper skaber hygge, sætter de også en dæmper for lydbølger og sikre et behageligt miljø om det enten er til hjemmet eller kontoret.

 

Du kan få smukke tæppeløbere, der passer til jeres indretning. Tæppeløbere er elegante og lyddæmpende og kan for eksempel bruges på både trapper, i loungeområder og på de lange gangarealer.

 

LØSE TÆPPER GIVER FOKUS I RUMMET

Løse tæpper er dekorative og samtidig lyddæmpende og behagelige at gå på. Løse tæpper efter mål eller i standardstørrelser, tæppeløbere eller underlag til kontorstole. Du får løse tæpper i mange farver, mønstre og materialer. Hvis du derimod er allergiker, findes der også tæpper fra Woodnotes, der er velegnet bestemt til allergikere.

 

DESIGN EFTER EGET ØNSKE

Der er stort set ingen grænser for, hvilken form vi kan producere. Vores forhandler har mange års erfaring i at skabe et slidstærkt og miljøvenligt tæppe. Du får adgang til et væld af mønstre, farver og former for det er vigtigt at det passer ind til resten af interiøret. I kan få skræddersyet jeres egen løber i de mål der passer til kontorets indretning. Udvalget af kantebånd på løse tæpper og tæppeløbere er stort.

 

TÆPPELØBERE TIL DE LANGE GANGE

Uanset om gulvene er gamle og sarte eller nye og flotte, så skal vi passe på det. Få tilpassede tæppeløbere der hvor der er størst slitage. Hos Living Art får du et udvalg at slidstærke produkter der er velegnet til tæppeløbere.