Sådan får du professionel hjælp af advokat med speciale i sager om forældremyndighed

Er samarbejdet med moren eller faren til dit barn gået i hårdknude? Og ønsker du at overtage hele forældremyndigheden over dit barn? Du har brug for en saglig, erfaren og kompetent advokat med speciale i sager om forældremyndighed, når du vil have størst sandsynlighed for at vinde.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du får startet den stærkeste sag op i samarbejde med advokater, der har speciale i familieret.

Derfor skal du samarbejde med en advokat med speciale i forældremyndighed og familieret

Alle forældre kan risikere at komme i en situation, hvor der er behov for en advokat med speciale i sager om forældremyndighed.

Det er vigtigt for din tryghed og ikke mindst for sagsforløbet omkring afgørelsen af forældremyndighed, at du samarbejder med en advokat, der har speciale i familieret. Familieretsområdet er stort og komplekst, og en advokat med speciale i sager om forældremyndighed har erfaring med, hvilke regler, vejledninger og procedurer der skal tages højde for i din sag.

Hos Foraeldremyndighed.dk er mere end 12 advokater tilknyttede, og de har alle speciale i familieret. Advokaterne befinder sig overalt i Danmark, så du kan gøre brug af firmaet, uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Når du samarbejder med en advokat med speciale i sager om forældremyndighed, er det fagpersonen, som kører sagen for dig. Du er sikret at få den bedste vejledning fra retsmøde til retsmøde. Og din advokat vil klare alt det praktiske papirarbejde, så du kan forholde dig til at være mor eller far.

Få personlig og uforpligtende snak i dag

Via hjemmesiden hos Foraeldremyndighed.dk kan du komme i uforpligtende kontakt med én af de 12 advokater. Du kan rette skriftlig henvendelse på mail til advokatfirmaet, eller du kan tage telefonisk kontakt til dem. Og der er det blandt andet muligt at finde en advokat med speciale i sager om forældremyndighed.

Til den indledende dialog kan du få svar på, hvordan du skal forholde dig til din sag på dét stadie, som den er på nu. Og du får gode råd til at starte din sag op, så du kan se frem til at få en afgørelse på dit ønske om forældremyndighed hurtigst muligt.

Det er muligt at få “fri proces”, som betyder, at staten betaler for samarbejdet med din advokat med speciale i sager om forældremyndighed. Der gælder et maksimumbeløb for, hvor mange penge du må tjene om året for at kunne opnå fri proces.