Sådan finder du en tømrer der er til at stole på

At finde en tømrer, som du kan stole på, kan være en stor opgave. Det er uanset om det er en tømrer, en elektriker, en maler eller en murer. Af den grund har vi valgt at sammenfatte dette indlæg, så du kan blive hjulpet på vej til, hvordan du kan undgå at blive snydt af en håndværker.  Læs indlægget herunder for nogle konkrete tips. God fornøjelse.

Spørg dine venner og bekendte ad

Vi anbefaler som udgangspunkt, at du starter med at spørge dine venner og bekendte ad. Her kan du nemlig få anbefalet en tømrer, som de måske har brugt tidligere, og derfor har erfaringer med. Det betyder, at du kan få at vide, om de er til at stole på, og i samme omgang høre lidt om deres kvalitetsniveau.

Anbefalinger fra familiemedlemmer, venner eller bekendte er typisk de bedste. Det er de, fordi du som udgangspunkt er sikret en reel anmeldelse, hvor du kan stole på det der bliver sagt.

Find firmaer på internettet

Med internettets udvikling, så er der kommet mange nye muligheder. Heriblandt, at du kan finde informationer om stort set alt. Dette inkluderer, at du kan finde informationer om de forskellige tømrerfirmaer i dit område.

Udover at finde informationer om firmaer i nærområdet, så kan du på nettet også finde gode tips og tricks til, hvordan du selv kan prøve at renovere, hvis du har overvejet dette. Det kan du f.eks. gøre på en hjemmeside som renoveringsland. Her har de tips og tricks til boligen og haven, så du kan blive godt hjulpet på vej.

For at finde anmeldelser, som du kan læse om firmaer i dit område, så kan du besøge en hjemmeside som Facebook, Trustpilot eller Google.

Få mere end et tilbud

Når du har fundet et eller flere firmaer, som du tænker kan være relevante at arbejde med. Så anbefaler vi, at du får mere end et tilbud. Det gør vi, fordi du på den måde kan sammenligne priser, men også få et forhandlingsgrundlag. Hvis du f.eks. har et firma, som du gerne vil arbejde med, men som er lidt dyrere, så kan du prøve at forhandle priserne ned, ved at gøre brug af de andre tilbud du har modtaget.

Vi anbefaler, at du får mindst 3 tilbud. Det gør vi, da du så har flere forskellige tilbud at vise frem, hvis du skal forhandle.