Sådan bliver du opdateret på nyheder

Er du sulten efter, hvad der sker i den store verden, eller leder du efter de mere lokale nyheder, så får du her nogle tips til, hvordan du kan blive informeret om stort og småt.

Nyheder på netaviserne

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad der sker af lokale tiltag, foreninger eller aktiviteter, der foregår i det område, hvor du bor, kan de online, lokale aviser være et godt sted at starte. Her kan du få et godt indblik i, hvad der rører sig i dit lokalområde, f.eks. hvis du gerne vil læse mere om Mariager Fjord. På den måde har du god mulighed for at følge med, og det kan være, du bliver inspireret til at være en del af initiativer, finde jobmuligheder eller arrangementer.

Er du mere interesseret i nationale og internationale nyheder og samfundsdebatter, kan det være, du skal søge lidt bredere på andre netaviser. Du har jo mulighed for at søge helt konkret efter sager eller emner, som du finder spændende og gerne vil vide mere om, når du er online.

Fysiske aviser, du kan bladre i

Er du mere til at læse avis på gammeldags manér over morgenkaffen, så er det også her, du kan finde information om både stort og småt. Fysiske aviser kan du få på abonnement, som bliver leveret på din adresse, men du kan også tage ned i kiosken eller på tankstationen og købe dem flere steder.

Hold dig opdateret med tv-avisen

Du kan også læne dig tilbage i din bedste lænestol og tænde for tv’et. På bestemte tidspunkter på dagen kører avisen på fjernsynet, hvor du kan labbe nyheder i dig. Det kan være alt lige fra sager, der kører nationalt og internationalt, til vejret og sportsnyheder.

Du har altså rigtig god mulighed for at få ny viden på samfundsdebatter og det, der foregår omkring dig.