Sådan holder I den bedste fest

Skal arbejdet holde stor fest eller har du og den store vennegruppe endelig fået nedsat en dato, hvor I alle kan feste sammen? Så ønsker I uden tvivl også at sætte gang i den bedste fest! Men hvordan sikrer man sig at få hele selskabet i feststemning?

Det kan være et stort projekt at starte den fede fest – til gengæld behøver det ikke at være det! Med den rette hjælp, kan I nemt sætte gang i festen. Læs blot med her for gode tips til den episke fest.

Sæt gang i festen med en partybus!

Skal du og kollegerne fra arbejdspladsen og videre til et festlokale, er det oplagt at lede efter et fælles transportmiddel, så den festlige stemning ikke skal afbrydes af transporten. I stedet kan det måske være netop under transporten, at I kommer op i gear.

Lej bus med chauffør og gør det nemt for jer selv. Med en form for partybus er I alle sikret en fælles og sikker transport, hvor feststemningen kan få lov at leve videre. Nyd godt af at høre jeres egen festplaylister, få noget lækkert at drikke og sidde fælles rundt om borde!

Så kan I trygt læne jer tilbage, mens jeres chauffør sørger for at få jer alle sammen fra A til B!

Hvem rydder op?

Trænger I for alvor til en fest og intet mere end blot en fest? Et festlokale skinner altid om aftenen – knapt så meget dagen efter. Den kedelige del ved festen er uden tvivl oprydningen dagen efter. Måske I er så heldige, at oprydning og rengøring er inkluderet i jeres leje af lokalerne. Hvis ikke, behøver en sådan oprydning faktisk slet ikke være så slem.

Sørg for at lave en hyggelig oprydningsplayliste, del jer op i oprydningshold og sørg for at have noget nemt og lækkert at gå og snacke af, mens I svinger kosten!