Sådan indretter du din nybyggede bolig

Er du lige flyttet ind i en nybygget bolig? Ofte har nybyggede boliger en tendens til at være ’kolde’, og du skal derfor skabe en hjemmelig følelse i din nye bolig. Du kan bringe varme og sjæl ind i din bolig ved at gøre den personlig. Hvis du er interesseret i at læse mere om dette, så kan du læse mere her.

Start her

I dag vælger de fleste at gå med den sikre hvide farve, hvilket gør boligen hurtigere kommer til at virke kold. Derfor kan det være en god ide at bringe andre farve med indenfor i dit hjem for at skabe personlighed. Du kan skabe personlighed ved at kombinere dine yndlingsting med nye ting, da du f.eks. kan blande nye og gamle møbler. Hvis du er på udkig efter nye møbler til din nybyggede bolig, kan det være en god ide at kigge i forskellige butikker, og find et tema, som du kan holde dig til. Desuden kan du finde puder og tæpper frem, da de giver varme til et rum. Ydermere giver det anledning til at tage alting i et roligt tempo. En anden vigtig detalje er, at du skal undgå at have for mange spots i din bolig. Du skal i stedet for prøve at finde lamper, som du kan have stående, da de er varmere, og gør din bolig mere personlig.

Skab sammenhæng

Når du har mange forskellige rum i din bolig, er det en god ide at skabe en rød tråd mellem rummene. På den måde undgår du at skabe forvirring, og dermed skal du holde dig til et gennemgående tema i hele boligen. Det kan f.eks. være, at du vælger at have en grøn farve i stuen, som kan gå igen i de andre rum. Den grønne farve i soveværelset kan f.eks. ses på puder eller være farven på en vase. Det handler om at finde de små gennemgående ting i rummene, som skaber sammenhængen.