Sådan træner du dig til mindre gener

Der er i desværre rigtig mange, der i dag kæmper med de gener, der følger med en diskusprolaps. Med en sådan kan man nemlig blive utroligt hæmmet i hverdagen, idet det pludselig kan blive svært at komme omkring, som man egentlig gerne vil. Derfor kan man ikke længere uhæmmet nyde friheden og spontaniteten i dagligdagen, og det kan være yderst begrænsende – og ikke mindst smertefuldt, rent fysisk.

Derfor handler det om at forebygge og lindre sine smerter bedst muligt. Og det er heldigvis også muligt med de helt rette øvelser diskusprolaps lænden.

At få en diskusprolaps er meget smertefuldt

Der er mange, der har en tendens til at sidde stille, når der er noget, der gør ondt. Det kan nemlig føles endnu mere smertefuldt at bevæge sig omkring, og derfor føles det lindrende blot at holde sig i ro. Det er dog ikke en god ide, hvis man har fået en diskusprolaps.

Her er der nemlig behov for, at man træner og dermed også belaster sine muskler og sine led, således de gradvist bliver stærkere igen. Det handler således om at belaste sig selv på en sund måde for på den måde at blive fri eller næsten fri for smerter og de symptomer, der følger med.

Belast din krop og bliv styrket

Og det er en fordel at starte med det samme.

Når det kommer til en diskusprolaps, er der nemlig tale om en skade, der kan vare længe. Det vil sige, at du i en lang periode kan føle dig sat tilbage i hverdagen, hvorfor du hurtigst muligt bør komme i gang med belastningen og dermed de øvelser, der sikrer dig et bedre velvære.

Tag derfor et kig online på en side som; smertefribevaegelse.dk. Her er det nemlig muligt for dig at blive vejledt til de helt rette øvelser af din krop.

Aflastning er også vigtigt

Det er naturligvis ikke holdbart at træne hele tiden. Det er også vigtigt at hvile og aflaste kroppen, således der er tid til restitution. Sørg derfor gerne for at få hvilet – måske enten i sengen eller i en af de mange lækre modulsofaer, der findes på markedet.